جدیدترین رده‌ بندی کیفیت خودروهای تولید داخل/ اردیبهشت ۱۴۰۰

0

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران به عنوان نهاد بازرسی مورد تایید وزارت صمت، بخش عمده مسئولیت ارزشیابی کیفی خودروها را در کشور را برعهده دارد. همچنین نتایج این ارزشیابی را ضمن مقایسه با اهداف کیفی تعیین شده برای هرخودرو و براساس جدول سطوح کیفیت و حدود مجاز مصوب مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد.

گزارشی که از این بررسی حاصل می‌شود را هرماه به وزارت صمت ارائه می‌کند. فرآیند ارزشیابی کیفی خودروها به منظور آگاهی از تمام ایرادات موجود در خودرو از طریق هدایت آدیت به کشف عیوب عملکردی و تاثیر حداکثری ایرادات ایمنی طراحی شده است. همچنین در ارزشیابی کیفی، خودرو از نظر عیوب ظاهری و عملکردی مورد بازرسی قرار می‌گیرد. شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران مطابق دستورالعمل‌های موجود، خودروهای داخلی را در پنج دسته قیمتی مورد بررسی قرار داده و بسته به سطح کیفی و البته میزان رضایت مشتریان، بین یک تا ۵ ستاره کیفی را برایشان در نظر می‌گیرد. هدف اصلی از این گزارش، ارتقا کیفیت خودروها، افزایش رضایت مشتریان و ایجاد رقابت مثبت بین خودروسازها می‌باشد.

در ادامه گزارش ارزشیابی کیفی خودروها در اسفندماه مشاهده می‌کنید:

https://cdn.iranjib.ir/images/ophyl9vx43s3ciwwrdq7.jpg

در اسفند ماه ۹۷ تعداد ۵۰۹۴۲ دستگاه خودرو تولید گردید که ۹۹ درصد از حجم تولیدات به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص دارد. خودروهای تولیدی کشور در این ماه، شامل ۴۹ مدل خودرو درگروه سبک و ۱۲ مدل در گروه سنگین می‌باشد.
گروه سبک:

۱- بخش وانت:

در این بخش، در سطح قیمتی ۱ خودروی وانت نیو پیکاپ فوتون و در سطح قیمتی ۲ خودروی وانت تندر با اخذ ۳ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص داده اند.

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک-بخش وانت

از تاریخ  ۹۷/۱۲/۰۱  لغایت  ۹۷/۱۲/۲۹

jtqf77ullnz26hycdvfi.jpg

۲- بخش سواری:

در این بخش، در سطح قیمتی ۱ خودروهای نیو مزدا ۳ و گرند ویتارا با اخذ ۴ ستاره کیفی، در سطح قیمتی ۲ خودروی پژو ۲۰۰۸ با اخذ ۵ ستاره کیفی، در سطح قیمتی ۳ خودروهای ۳۰B و چانگان ۳۵cs، در سطح قیمتی ۴ خودروهای تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک، تندر ۹۰ پلاس، رنو ساندرو اتوماتیک، پژو ۲۰۷ اتوماتیک، پارس تندر و پژو ۲۰۷ با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک-بخش سواری

از تاریخ  ۹۷/۱۲/۰۱  لغایت  ۹۷/۱۲/۲۹

bm5un91oer934t2urvs1.jpg

جدول مقایسه سطوح کیفیت-گروه سبک

kdurp26o1vygewmz85c.jpg

گزارش ارزشیابی کیفی خودروهای ساخت داخل در بهمن ماه ۹۷ منتشر شد

در بهمن ماه ۱۳۹۷ شمار ۴۱۳۷۰ دستگاه خودرو تولید گردید که ۹۹ درصد از حجم تولیدات به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص دارد. خودروهای تولیدی کشور در این ماه، شامل۵۰ مدل خودرو درگروه سبک و ۱۴ مدل در گروه سنگین می‌باشد.

گروه سبک:

۱- بخش وانت:

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک بخش وانت

از تاریخ  ۹۷/۱۱/۰۱  لغایت  ۹۷/۱۱/۳۰

https://cdn.iranjib.ir/images/ggp1m72yobe4yns2x0e0.jpg

در این بخش، در سطح قیمتی ۱ خودروی وانت نیو پیکاپ فوتون و در سطح قیمتی ۲ خودروی وانت تندر با اخذ ۳ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص داده اند.

۲- بخش سواری:

در این بخش، در سطح قیمتی ۱ خودروهای پژو ۲۰۰۸ ، نیو مزدا ۳ و گرند ویتارا، در سطح قیمتی ۲ خودروهای کیا سراتو و هیوندای Accent ، در سطح قیمتی ۳ خودروهای۳۰B و چانگان ۳۵cs، در سطح قیمتی ۴ خودروهای رنو ساندرو اتوماتیک، تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک، تندر ۹۰ پلاس، پژو ۲۰۷ اتوماتیک،  پژو ۲۰۷، پارس تندر و برلیانس ۲۳۰H با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک بخش سواری

از تاریخ  ۹۷/۱۱/۰۱  لغایت ۹۷/۱۱/۳۰

https://cdn.iranjib.ir/images/f4lqtzhyi2oqjwm35adg.jpg

جدول مقایسه سطوح کیفیت گروه سبک

https://cdn.iranjib.ir/images/vy5lz545r6qvphkh6nu.jpg

براساس گزارش شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران از وضعیت کیفی خودروهای سواری تولیدی در اسفند ماه سال گذشته، در گروه خودروهای با سطح قیمتی کمتر از ۲۵ میلیون تومان تمام خودروهای قرار گرفته در این گروه شامل سایپا ۱۳۱، سایپا ۱۱۱، سایپا ۱۳۲ و تیبا در پایین‌ترین سطح کیفی ممکن قرار داشته و تنها یک ستاره از پنج ستاره کیفی را دریافت کرده‌اند.

در گروه خودروهای با سطح قیمتی ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان نیز تنها ساندرو توانسته چهار ستاره کیفی را کسب کند. خودروهای پارس تندر، تندر ۹۰ پارس خودرو، تندر ۹۰ اتوماتیک، تندر ۹۰ ایران خودرو، پژو ۲۰۶ و پژو ۲۰۶ صندوق‌دار نیز سه ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب کرده‌اند.

خودروهای نیو ام‌وی‌ام ۳۱۵ و دنا نیز دارای دو ستاره کیفی هستند. باقی خودروهای قرار گرفته در این گروه شامل پژو پارس، پژو ۴۰۵ خراسان، سمند تبریز، ام‌وی‌ام S۱۱۰ و تیبا هاچ‌بک در پایین‌ترین سطح کیفی ممکن قرار داشته و تنها یک ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب کرده‌اند.

اما در گروه خودروهای با سطح قیمتی ۵۰ تا ۷۵ میلیون تومان سه خودروی آریزو ۵، چانگان CS۳۵ و برلیانس H۳۳۰ سه ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب کرده‌اند. دو خودروی جک J۵ و آریو نیز دارای دو ستاره کیفی هستند. دیگر خودروهای قرار گرفته در این گروه شامل ام‌وی‌ام ۵۵۰ و لیفان X۶۰ نیز در پایین‌ترین سطح کیفی ممکن قرار داشته و تنها یک ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب کرده‌اند.

در گروه خودروهای با سطح قیمتی ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان نیز سراتو چهار ستاره کیفی را کسب کرده است. تیگو ۵ نیز سه ستاره و جک S۵ دو ستاره از پنج ستاره کیفی را کسب کرده است. در گروه خودروهای با سطح قیمتی بالاتر از ۱۰۰ میلیون تومان نیز دو خودروی نیو مزدا ۳ و سوزوکی گراند ویتارا دارای چهار ستاره از پنج ستاره کیفی هستند.

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران:

دراسفند ماه ۱۳۹۵ تعداد ۷۲۶۶۶ دستگاه خودرو تولید گردید که ۹۹ درصد از حجم تولیدات به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص دارد.

گروه سبک:

۱ -بخش وانت:

در بخش وانت خودروی وانت تندر با اخذ ۳ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص داده است.

۲ -بخش سواری:

در بخش سواری خودروهای نیومزدا ۳ ،گرند ویتارا، کیا سراتو و ساندرو با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک-بخش وانت:

جدیدترین رده‌بندی باکیفیت و بی کیفیت‌ترین خودروهای تولید داخل منتشر شد
جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سبک-بخش سواری:

جدیدترین رده‌بندی باکیفیت و بی کیفیت‌ترین خودروهای تولید داخل منتشر شد

جدول مقایسه سطوح کیفیت:

جدیدترین رده‌بندی باکیفیت و بی کیفیت‌ترین خودروهای تولید داخل منتشر شد

گروه سنگین:

۱ -بخش باری:

در این بخش خودروهای کشنده ولوو FH500، ولوو FH460، اسکانیا G410 و اسکانیا R460 با اخذ ۴ ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل را در این ماه به خود اختصاص دادند.

۲ -بخش مسافری:

در این بخش تنها خودروی تولیدی اتوبوس اسکانیا ۴۲۱۲ مارال است.

جدول سطوح کیفی خودروهای گروه سنگین:

جدیدترین رده‌بندی باکیفیت و بی کیفیت‌ترین خودروهای تولید داخل منتشر شد

جدول مقایسه سطوح کیفیت-گروه سنگین:

جدیدترین رده‌بندی باکیفیت و بی کیفیت‌ترین خودروهای تولید داخل منتشر شد

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.