۱۰ کشور ابرقدرت موشکی دنیا را بشناسید

0
ایران چندمین قدرت موشکی جهان است؟

قدرت هایی که از انرژی هسته ای استفاده می کنند و یا توان استفاده و یا ساخت ابزارهای اتمی را دارند یا به اصلاح «کشورهای هسته ای» هستند، قوی ترین و قدرتمندترین کشورها در دنیا هستند.

هفته نامه صدا – سهیلا تقوی نژاد: قدرت هایی که از انرژی هسته ای استفاده می کنند و یا توان استفاده و یا ساخت ابزارهای اتمی را دارند یا به اصلاح «کشورهای هسته ای» هستند، قوی ترین و قدرتمندترین کشورها در دنیا هستند. این مساله درخصوص امنیت، صلح و جنگ در این کشورها مزایا و معایبی دارد. به بیان بهتر کشورهای هسته ای برتر دارای سلاح های هسته ای پیشرفته نیز هستند که قادر به نابودی تمام جهان هستند. همه ملت ها از رویارویی نظامی با کشورهای پیشرفته ابا دارند و به دلیل قدرت هسته ای این کشورها با آنها وارد جنگ نمی شوند.
براساس گزارش ها، ابتدا ایالات متحده به قدرت هسته ای تبدیل شد و سپس سایر کشورها روش آمریکا را تقلید کردند. در حال حاضر تمام فعالیت کشورهای قدرتمند هسته ای در جهان تولید برق از نیروگاه های هسته ای است؛ علاوه بر این، آنها می توانند با استفاده از انرژی هسته ای تجهیزات جدیدی را برای توسعه کشورشان تولید کنند؛ اما در عین حال، این توانایی می تواند به کل بشریت آسیب برساند، زیرا می تواند میلیاردها نفر را فقط در یک دقیقه با فشار دادن یک دکمه از بین ببرد. در اینجا لیستی از ۱۰ کشور برتر جهان با بهترین و قدرتمندترین موشک های حمل سلاح های هسته ای در سال ۲۰۱۷ را معرفی می کنیم.۱۰. ایران
ایران یک نام جدید در لیست کشورهای دارای توان موشکی حمل سلاح هسته ای است. آژانس اطلاعاتی ایالات متحده قبلا پیش بینی کرده بود که ایران می تواند مواد اولیه اصلی را برای سلاح های هسته ای در اختیار داشته باشد تا قدرت و شمار سلاح های هسته ای و موشک ها همچنان محسوس باشد.
قدرت های موشکی دنیا  بیشترین برد موشک در جهان  قدرت موشکی ایران  قویترین موشک آمریکا  دوربرد ترین موشک ایران  ایران چندمین قدرت موشکی جهان است
بنابراین ایران یک کشور هسته ای نیست، تنها یک کشور اسلامی در جهان است که به عنوان قدرت بالقوه هسته ای به شمار می آید. با این حال چند سال پیش گزارش هایی جهت دار منتشر شد که ایران در مسیر سلاح هسته ای است (که البته بعدها مشخص شد تمامی گزارش ها دروغ بوده است).
۹. کره شمالی
از آنجایی که دولت کره شمالی توجه زیادی به ساخت و خرید سلاح های هسته ای دارد، مدت هاست که به عنوان کشوری فاسد و خطرناک برای مردم شناخته می شود. طبق گزارش ها، کره شمالی قبلا قرارداد NPT را امضا کرده بود اما در سال ۲۰۰۳ نام خود را از لیست متعهدان این پیمان حذف کرد. وقتی در سال ۲۰۰۶ کره شمالی سلاح های موشکی خود را آزمایش کرد، این فرضیه تایید شد که این کشور قطعا دارای سلاح هسته ای است.

ابرقدرت های موشکی دنیا را بشناسید<
در ادامه این جریان کره شمالی در سال های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۳ آزمایش دوم و سوم تسلیحات هسته ای خود را انجام داد. در نتیجه، در حال حاضر نیروهای مسلح کره شمالی موشک های هسته ای متوسط و کوچک را در اختیار دارند اما هنوز کمتر از ۱۰ سلاح هسته ای دارند.
۸. رژیم صهیونیستی
رژیم صهیونیستی علاوه بر رتبه هشتم لیست رژیم هسته ای دنیا، به دلیل رفتار بسیار تهاجمی با برخی کشورهای دیگر مانند فلسطین، به عنوان منفورترین کشور جهان به شمار می رود؛ رژیم صهیونیستی روابط بسیارضعیفی با کشورهای همسایه خود دارد که این کشورها از لحاظ دفاعی موقعیت مطلوبی ندارند؛ از این رو حدود ۸۰ سلاح هسته ای این کشور دارد. اما طبق مستندات شواهد دقیقی از تاریخ اولین آزمایش هسته ای این کشور وجود ندارد. رژیم صهیونیستی دارای طیف گسترده ای از بهترین سلاح های هسته ای است؛ از موشک های بالستیک گرفته تا موشک های کیهانی که توسط زیردریایی های قدرتمند پرتاب می شوند.

ابرقدرت های موشکی دنیا را بشناسید

۷. هند

هند به عنوان عضو غیرمجازی پیمان NPT هسته ای در نظر گرفته می شود. با توجه به شواهد تاریخی، این کشور تحقیقات خود برای توسعه سلاح های هسته ای را در سال ۱۹۶۷ آغاز کرد و در سال ۱۹۷۴ با رونمایی از اولین تسلیحات هسته ای خون جهان را شگفت زده و این کار را در سال ۱۹۹۸ مجددا تکرار کرد. براساس گزارش ها هیچ خبر رسمی در مورد تعداد دقیق سلاح های هسته ای هند وجود ندارد، اما این کشور حدودا بیش از ۹۰ سلاح هسته ای در اختیار دارد.

ابرقدرت های موشکی دنیا را بشناسید</div
با توجه به روابط سرد با پاکستان، این کشور به هیچ وجه برای اولین بار از سلاح هسته ای استفاده نمی کند و تنها برای اهداف مورد نیاز و مقابله با حمله دشمن از آن استفاده خواهدکرد. با این حال این کشور موشک های زیادی مانند سری Prithvi و Agni تولید کرده است.
۶. فرانسه
فرانسه یکی دیگر از کشورهای قدرتمند جهان است که به طور مداوم تحت حملات تروریست ها قرار دارد و به همین دلیل است که بیشتر از سایر کشورهای اروپایی نیاز به دفاع از خود دارد؛ بنابراین؛ به دلیل استفاده از بهترین تکنولوژی در این سلاح ها، این کشور توانایی حمله به دشمن خود را از زمین، دریا و هوا خواهدداشت.
 ابرقدرت های موشکی دنیا را بشناسید
جالب این است بدانیم که فرانسه همه سلاح های هسته ای زمینی خود را غیرفعال کرده است، اما در حال حاضر تحقیقات این کشور برای تبدیل شدن به قدرتمندتر شدن در زمینه هسته ای ادامه دارد. فرانسه با در اختیار داشتن حدود ۳۰۰ کلاهک هسته ای آخرین آزمایش خود را در سال ۱۹۹۶ انجام داده است.
۵. انگلستان
انگلستان زمانی در زمینه انرژی هسته ای در جایگاه نخست جهان قرار داشت. براساس گزارش ها، در سال ۱۹۷۰ دولت این کشور دارای ذخیره بیش از ۵۲۰ سلاح هسته ای بود و در عین حال با کنار گذاشتن بیش از نیمی از کلاهک ها و تنها با احتساب حدود ۲۱۵ موشک هسته ای، بریتانیا سومین قدرت هسته ای بود. اینکه اولین سلاح هسته ای این کشور در سال ۱۹۵۲ آزمایش شده است، تاییدی بر این مدعاست.

ابرقدرت های موشکی دنیا را بشناسید
انگلستان همچنین یکی از پنج کشور عضو NPT است. بریتانیا بیش از ۴۵ آزمون را به طور مخفیانه در این زمینه انجام داده است و امروزه به دلیل افزایش شمار کلاهک های هسته ای خود قدرتمندتر از گذشته نیز است.
۴. پاکستان
پاکستان به عنوان کشوری صلح آمیز محسوب می شود، اما به دلیل تداوم رفتار تهاجمی کشورهای همسایه خود از جمله هند، سیستم دفاعی خود را قوی تر ساخته است و به همین جهت این کشور کلاهک های بیشتری نسبت به هند دارد. پاکستان تحقیقات خود را در مورد سلاح های هسته ای در دهه ۱۹۷۰ میلادی در عصر ذوالفقار علی بوتو آغاز کرد؛ زمانی که آزمایش های هسته ای هند در سال ۱۹۷۴ متوقف شد؛ پاکستان راه خود را برای استفاده از انرژی هسته ای باز کرد و در سال ۱۹۹۸ آزمایش های موفقیت آمیزی نیز انجام داد. بنابراین میان کشورهای اسلامی جهان، پاکستان تنها کشور دارای قدرت هسته ای است. به علاوه همچنان تعداد کل سلاح های هسته ای این کشور مشخص نیست.

ابرقدرت های موشکی دنیا را بشناسید

۳. چین

چین یکی از کشورهای نوظهور در زمینه انرژی هسته ای در دنیاست اما از نظر تعدد سلاح های هسته ای از بسیاری از کشورهای جهان جلوتر است. در چند دهه گذشته چین با وجود اینکه پرجمعیت ترین کشور جهان قلمداد می شود، تقریبا در تمام مسیر رشد و توسعه خود موفقیت های بزرگی داشته است. این کشور سیستم دفاعی خود را بسیار قوی ساخته است؛ تا جایی که پس از گذشت ۱۵ سال از سالروز استقلال، این کشور نخستین آزمایش هسته ای خود را در سال ۱۹۶۴ انجام داد.

ابرقدرت های موشکی دنیا را بشناسید</div
همچنین چین به سیاست «بدون استفاده اول» محدود شده است، به این معنی است که آنها می توانند فقط در صورت حمله دشمن با موشک های هسته ای، در جهت دفاع از خود حمله کنند. تعداد واقعی کلاهک های این کشور در حدود ۳۰۰ عدد تخمین زده می شود.
۲. ایالات متحده آمریکا
ایالات متحده در همه زمینه ها موفقیت های بزرگی دارد، اما هنوز رتبه دوم را در شمار دارندگان سلاح های هسته ای دارد. با وجود این، ایالات متحده به عنوان قدرتمندترین کشور جهان شناخته می شود زیرا نیروهای نظامی این کشور بیش از ۷۰۰۰ کلاهک در اختیار دارد و حدود ۲۰۸۰ کلاهک را در کشورش مستقر کرده است.

 ابرقدرت های موشکی دنیا را بشناسید

علاوه بر این تعداد ۵۱۸۰ کلاهک دیگر نیز به این شمار اضافه می شود که با نام کلاهک های هستهای تاکتیکی یا کلاهک های استراتژیک شناخته می شوند. همچنین ایالات متحده حدود ۷۸۵ موشک از مدل سلاح های موسوم به SLBM و ICBMها را نسبت به کشورهای دیگر از جمله روسیه در اختیار دارد، بنابراین سیستم دفاعی کشور آمریکا بسار قوی است.

۱. روسیه

کشور روسیه از گذشته تا امروز به عنوان یکی از کشورهای قدرتمند جهان شناخته می شود. براساس گزارش ها، روسیه به علت رقابت هسته ای و هم ترازی با سایر کشورهای غربی، بیش از ۴۵۰۰۰ کلاهک را در اختیار دارد اما اخیرا تعداد موشک های هسته ای این کشور به حدود ۸۰۰۰ رسیده است و این درحالی است که روسیه در حدود ۱۸۰۰ کلاهک فعال آماده عمل را در اختیار دارد.

ابرقدرت های موشکی دنیا را بشناسید

اما شهرت نظامی این کشور به علت دارا بودن ۵۱۵ موشک بالستیک بین قاره ای، سلاح های موسوم به SBLMs و بمب افکن های استراتژیک است. با وجود این، هزاران کلاهک استراتژیک مستقر نشده در این کشور وجود دارد. روسیه همچنین یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سلاح در جهان است.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.