طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه

0

از جمله سالادهای معروفی که در منو اکثر کافه رستوران ها وجود دارد، سالاد سزار ایتالیایی است. این سالاد از فیله مرغ، کاهو، لیمو ترش و… تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. اگر ذائقه تان با بعضی مواد موجود در سالاد همخوانی ندارد می توانید آن را حذف کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیر ۲ عدد
کاهو یک بوته
فیله مرغ ۸ عدد
نان تست ۲ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ¼ فنجان
سس مایونز ¾ فنجان
پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد سزار

آموزش تهیه سالاد طرز تهیه سالاد ماکارانی آموزش غذای خوشمزه آموزشگاه آشپزی مجله آشپزی

ابتدا فیله های مرغ را در قابلمه ای می گذاریم و تا چهار انگشت روی آنها آب می ریزیم.

سپس یک عدد پیاز متوسط را پوست می گیریم، می شوییم و به صورت چهار قاچ خرد می کنیم و در قابلمه می ریزیم و کمی زرد چوبه نیز روی آن می پاشیم (اضافه کردن پیاز و زردچوبه برای گرفتن بوی گوشت مرغ است) و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا فیله ها بپزند (شما می توانید مرغ را با تابه های رژیمی گریل کنید تا بپزد) و پس از پخت فیله ها را روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد می کنیم.

تا پخت کامل فیله ها سس سالاد را آماده می کنیم.

۱ عدد از سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و سس مایونز، سس خردل و ۲ قاشق از پنیر پارمیزان را به آن می افزاییم.

لیمو را از وسط نصف می کنیم و آب آن را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و روی مواد سس نمک و فلفل سیاه می ریزیم و مواد را با قاشق یا هم زن خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شوند و فیله های خرد شده را اضافه می کنیم.

مجددا مواد رو زیر و رو می کنیم تا فیله ها کاملا با سس آغشته شوند.

پس از اینکه مواد کاملا به سس آغشته شدند کاسه سس را در یخچال قرار می دهیم.

نان تست ها را روی تخته آشپزخانه با چاقو به صورت مربع های کوچک برش می زنیم.

روغن زیتون را داخل تابه ای می ریزیم و حرارت شعله را کم می کنیم تا روغن داغ شود.

باقیمانده سیر را پوست می گیریم و رنده می کنیم و در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ سیر طلایی شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم.

نان تست های برش زده را در تابه با سیر و روغن زیتون تفت می دهیم تا هم طعم دار شوند و هم کمی برشته شود و تغییر رنگ بدهد.

کاهو ها را می شوییم و روی تخته به تکه های بزرگ خرد می کنیم (کاملا سلیقه ای است؛ می توانید ریز خرد کنید).

ظرف مورد نظر تان را انتخاب می کنید و ابتدا کمی از کاهو های خرد شده را کف ظرف می ریزیم و کاسه سس را از یخچال بیرون می آوریم و باقی کاهو های خرد شده را داخل سس می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم.

سس را روی کاهو های داخل ظرف سرو می ریزیم و نان تست های تفت داده را نیز روی سس می ریزیم و باقی پنیر پارمیزان را روی نان تست ها می ریزیم و پودر گردو را روی تمام سطح سالاد می پاشیم.

از این ترکیب رنگی و طعم بی نظیر لذت ببرید.

نوش جان.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.