ساوارین میت بال و پنیر + طرز تهیه

0

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

امروز قصد داریم دستور تهیه ساوارین میت بال و پنیر را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

آشپزی با فر آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آموزشگاه آشپزی آشپزی ساده سریع فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی نکات ریز آشپزی

مواد مورد نیاز
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم

سیر له کرده ۱ حبه

پیاز رنده کرده ۱ عدد

نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

کره و روغن به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

آب جوش یک‌سوم پیمانه

آرد سفید ۱ پیمانه

نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چایخوری

ریحان خشک یک‌دوم قاشق چایخوری

شیر ۱ پیمانه

پنیر موزارلا یه میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت، سیر، پیاز، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه از گوشت ۸ عدد کوفته‌ریزه تهیه کرده و در مخلوط کره و روغن تفت دهید.

سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مخلوط نمائید.

حالا آب را اضافه کنید و اجازه دهید کوفته‌ها بپزد و سس غلیظ شود.

آن را کنار بگذارید.

اینک آرد، نشاسته، نمک، فلفل، بیکینگ‌پودر و ریحان را در کاسه مناسبی بریزید، شیر را کم کم بیفزائید تا مواد صاف و یکدستی حاصل شود حالا قالب ساوارین مربع شکلی به ابعاد ۵ سانتیمتر را چرب کنید و از مواد تا نیمه قالب بریزید.

سپس روی هر کدام یک عدد کوفته ریزه به همراه قدری سس و پنیر بریزید.

اینک در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود.

سپس با زیتون، گوجه و سس خردل آن را بیارائید.

منبع: شور و شیرین

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.