طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی

0

بورانی بادمجان کبابی؛ پیش‌غذایی با عطر دودی

بورانی بادمجان یا ماست و بادمجان مثل بورانی اسفناج یکی از خوشمزه‌ترین و قدیمی‌ترین پیش غذا‌ها در آشپزی ایرانی است.

برترین‌ها: بورانی بادمجان یا ماست و بادمجان مثل بورانی اسفناج یکی از خوشمزه‌ترین و قدیمی‌ترین پیش غذا‌ها در آشپزی ایرانی است که می‌توان به عنوان یک غذای ساده و نونی برای وعده شام و ناهار روی آن حساب کرد.

مواد لازم

    • بادمجان کبابی کوبیده شده:۱ قاشق غذاخوری
    • پودر موسیر:۱/۴ قاشق چای خوری
    • ماست پرچرب: (ترجیحا ترش) ۴ قاشق غذاخوری
    • نعنا خشک یا تازه: کمی برای تزیین
    • نمک: به اندازه لازم

طرز تهیه

در کاسه‌ای بادمجان کبابی را با ماست پرچرب مخلوط کنید و بعد موسیر و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

بورانی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه بادمجان و سیر در ماست آمیخته شود. برای تزیین ماست هم کمی نعنا رویش می‌ریزیم.

بورانی بادمجان کبابی را به عنوان یک پیش غذا، کنار غذا هایتان سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی طرز تهیه بورانی آشپزی بدون فر آشپزی ساده سریع مجله آشپزی آموزش غذای خونگی طرز تهیه غذای خوشمزه طرز تهیه بورانی بادمجان کتاب آشپزی

نکات مهم

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه است؛ و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه می‌باشد.

بورانی بادمجان را می‌توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – دسر – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱ نفر مناسب می‌باشد.

منبع : برترین ها

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.