کیک خانگی موز و هویج؛ عصرونه ای بی نظیر
پختن کیک و شیرینی در خانه لذتی دارد که هر کسی آن را حتی یکبار تجربه کرده باشد، طرفدار آن میشود.
کارستان : پختن کیک و شیرینی در خانه لذتی دارد که هر کسی آن را حتی یکبار تجربه کرده باشد، طرفدار آن میشود.
کیک خانگی موز و هویج
مسلما درست کردن یک کیک خانگی خوشمزه برای خانواده لذتبخش است و میتواند گزینه مناسبی برای میهمانیهای خانوادگی و جمعهای دوستانه باشد. مخصوصا وقتی با یک لیوان چای ایرانی خوشعطر همراه شود و دلنشینترین مزه را به مهمانان هدیه کند. کیک موز و هویج یک کیک مناسب است، چرا که علاوه بر دستور تهیه آسان و سریع، عطر و طعم لذیذی نیز دارد.
مواد لازم
- آرد شیرینیپزی: ۲۹۰ گرم
- جوش شیرین: ۱/۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
- کره: ۱۰۰ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- شکر: ۲۰۰ گرم
- موز پوره شده: ۳ عدد معادل ۲۰۰ گرم
- پوست لیموترش رنده شده: یک قاشق چایخوری
- هویج رنده شده: یک پیمانه
طرز تهیه
در ابتدا آرد شیرینیپزی را با مقدار گفته شده از جوش شیرین مخلوط کنید. سپس بکینگ پودر را با نمک ترکیب کرده و ۲بار الک کنید. پس از یکدست شدن و الک کردن، آن را به مواد اولیه بیفزایید.
سپس به این مخلوط کره و تخممرغها را اضافه کرده و قدری هم بزنید که یکدست شده و رنگ کرم مانندی بهخود بگیرد. در این مرحله شکر را به مواد افزوده و مخلوط کنید تا دانههای شکر در مواد حل شود. سپس موزی را که بهخوبی پوره کرده اید به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. همچنین برای عطر بیشتر میتوانید پوست لیموترش رنده شده را اضافه کنید و با همزن برقی ابتدا با دور کند و سپس با دور تند مخلوط کنید تا همه مواد ترکیب شوند. در پایان نیز هویج را که با دنده درشت رنده کرده اید، به ترکیب اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
خمیر آماده را در قالب میانتهی به قطر ۲۲ بریزید و در فر که با دمای ۱۷۰ درجه داغ شده بهمدت ۵۰ تا۶۰ دقیقه بپزید. توجه داشته باشید تمام مواد باید به دمای محیط برسند و سپس مورد استفاده قرار بگیرند. همچنین حتما قبل از گذاشتن قالب داخل فر، فر را کاملا داغ کنید.