پیشنهادی تند و تیز برای آشپزی ایرانی

0

کارستان: غذاهای تند طرفداران خاص خود را دارد. در ایران غذاهای خوزستان، سیستان‌وبلوچستان، آبادان، بندرعباس، بوشهر و اهواز بیشتر به تندی معروف هستند.

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوسیس بندری تند و خوشمزه را آموزش دهیم…

 طرز تهیه سوسیس بندری آموزش غذاهای جنوبی آموزش غذای بندری آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای محلی آموزش غذا با سوسیس مجله آشپزی کتاب آشپزی

مواد لازم

  • سوسیس کوکتل ۴۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی سه عدد(اختیاری)
  • پیاز دو و نیم عدد
  • رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم
  • ادویه‌کاری یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه

 طرز تهیه سوسیس بندری آموزش غذاهای جنوبی آموزش غذای بندری آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای محلی آموزش غذا با سوسیس مجله آشپزی کتاب آشپزی

۱. سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید، داخل یک تابه کمی روغن بریزید و هر دو طرف سوسیس‌ها را سرخ کنید.

۲. بعد از سرخ شدن آن‌ها را از تابه خارج کنید و روی دستمال بچینید تا کاملا روغن اضافی سوسیس‌ها گرفته شود. پیاز‌ها را حلقه‌حلقه خرد کنید و داخل همان تابه سرخ کنید تا رنگ آن سرخ و طلایی شود.

۳. تا زمانی که پیاز‌ها سرخ شوند، سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و داخل یک تابه دیگر با روغن سرخ کنید. وقتی پیاز‌ها سرخ و طلایی شد، مقداری زردچوبه و ۳ قاشق رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.

۴. در این مرحله سیب‌زمینی‌هایی که سرخ‌شدن را با نمک، فلفل قرمز و پودرکاری به مخلوط پیاز و رب اضافه کنید. سپس خوب تفت دهید تا ادویه‌ها به خورد کل مواد بروند. پیشنهاد می‌دهیم حتما از پودر کاری استفاده کنید، چون ادویه کاری طعم این غذا را بی‌نظیر می‌کند. در آخر سوسیس‌های سرخ شده را به مواد اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر تفت دهید.

۵. سوسیس بندری خوش طعم و عطر را داخل ظرف مناسب سرو کرده و با نون نوش جان کنید.

اگر شما هم غذاهای تند و خوشمزه می‌شناسید با ما به اشتراک بگذارید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.