پوکورا ؛ غذایی تند و خوشمزه

0

برترین‌ها: غذاهای تند طرفداران خاص خود را دارد. در ایران غذاهای خوزستان، سیستان‌وبلوچستان، آبادان، بندرعباس، بوشهر و اهواز بیشتر به تندی معروف هستند.
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پوکورا را آموزش بدهیم…

طرز تهیه پوکورا آموزش آشپزی آموزش غذاهای جنوبی آموزش غذای بندری آموزش غذای خونگی آموزش غذای محلی آموزش غذای خوشمزه طرز تهیه غذای تند مجله آشپزی کتاب آشپزی

مواد اولیه:

  • آرد نخود خام ۲۰۰ گرم
  • تره خرد کرده یک فنجان
  • آب ولرم یک استکان
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • زعفران سائیده آب کرده یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز پودر شده نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل و ادویه به قدر دلخواه

طرز تهیه:

۱. آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید.

۲. زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.

۳. سپس تخم مرغ‌ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه‌ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

۴. بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه می‌توان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید.

۵. در صورت تمایل می‌توانید، مقدار فلفل را بیشتر کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.