طرز تهیه آش گوجه اردبیلی

0

آش گوجه فرنگی از غذاهای فصل‌های گرم سال است. ساده آماده می‌شود و طعم بی‌نظیر آن در یک عصر دوست‌داشتنی می‌تواند همه اعضای خانواده را دور هم جمع کند.

به گزارش کارستان ، هموطنان اردبیلی‌مان این آش را با دستور ویژه‌ای طبخ می‌کنند که طعم و بوی بی‌نظیری به این غذا می‌دهد. اگر قصد تهیه این آش سنتی را دارید با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه آش گوجه اردبیلی

گندم: یک لیوان

نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز : یک لیوان

عدس: نصف لیوان

سبزی آش خرد شده:  ۳۰۰ گرم

گوجه : ۸ تا ۱۰ عدد متوسط

پیاز خلالی سرخ شده: ۴ عدد

نعناع داغ: ۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه: یک قاشق غذا خوری

آبغوره: ۵ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش گوجه اردبیلی

طرز تهیه آش گوجه اردبیلی آشپزی ساده سریع طرز تهیه انواع آش آموزش غذای خونگی آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای محلی طرز تهیه غذا ایرانی مجله آشپزی کتاب آشپزی

۱- گندم را برای مدت ۳ ساعت با آب گرم بخیسانید. لازم است که حبوبات دیگر از شب قبل طبخ در آب خیسانده شود. چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

۲- در ابتدای کار پخت آش، حبوبات و گندم را به مدت دو ساعت بپزید. پس از آن عدس و سبزی را اضافه کنید و نیم ساعت برای پخت زمان بدهید.

۳- حبوبات که کاملا پخته شد گوجه فرنگی ها را رنده کرده و در آش بریزید و بگذارید با حرارت ملایم با مواد دیگر پخته شود.

۴- برای این که آش شما رنگ و لعاب بیشتری بگیرد بهتر است پس از سرخ کردن پیاز آن را با مقداری رب گوجه فرنگی تفت دهید و داخل آش بریزید.

۵- مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید.

۶- در مرحله بعدی کمی نعناع به همراه ادویه تفت داده و به غذا اضافه کنید.

۷- بعد از این که آش شما با شعله ملایم لعاب انداخت پیش از خاموش کردن شعله ۴ قاشق آبغوره به آن اضافه کنید.

۸- آش را کمی پس از آن که بخار داغ آن گرفته شد در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و روی آن را با نعنا داغ، گوجه گیلاسی برش خورده و پیاز داغ تزیین کنید. نوش جان.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.