طرز تهیه مرغ هندی؛ با طعمی جذاب

0

غذاهای ایرانی هر چقدر هم که لذیذ باشند، تکرار آنها اذیتمان می‌کند و نیاز به برنامه‌های غذایی متفاوت داریم. غذاهای هندی می‌تواند یکی از این جایگزین‌ها باشد تا برنامه غذایی جذابی را داشته باشیم.

طرز تهیه مرغ هندی طرز تهیه مرغ مجلسی طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ آموزش غذای مجلسی آموزش غذای خوشمزه آشپزی آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی

غذاهای هندی همیشه طرفداران خاص خود را دارد. در این مطلب شما را با طرز تهیه یکی از این غذاهای پرطرفدار آشنا می‌کنیم.

مواد لازم برای مرغ پنجابی :

کره: ۲ قاشق سوپخوری
زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
پیاز رنده شده و آب گرفته:  ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
زنجبیل تازه: ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا: ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده: ۱ عدد
ران مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه و دستور پخت مرغ هندی:

کره  را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر و زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید. حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد. بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.