طرز تهیه شیرینی میکادو + فوت و فن

0

شیرینی میکادو یک شیرینی خوشمزه با دستور پختی راحت است که کافی است چند نکته کوچک را رعایت کنید و میکادویی جذاب داشته باشید.

طرز تهیه شیرینی خوشمزه طرز تهیه شیرینی میکادو طرز تهیه شیرینی خونگی آموزش پخت شیرینی سنتی مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی

مواد لازم:

پودر قند: ۱ پیمانه

روغن جامد: ۱ و ۴/۱ پیمانه

آرد نخود: ۳/۲ پیمانه

آرد سفید: ۳/۱ پیمانه

پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری

دارچین: ۱ قاشق چایخوری

شکلات قهوه‌ای یا سفید: ۵۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا آرد سفید و آرد نخود را با یکدیگر ترکیب کرده و با هم روی حرارت بو داده تا رنگ آن شکلاتی شود سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شوند.

۲. پودر قند، روغن، کاکائو و دارچین را با همزن برقی خوب می‌زنیم تا حالت پوکی پیدا کند، آرد را به این مخلوط اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب می‌کنیم.

۳. نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و کمی از مواد را به صورت لایه نارکی روی آن پهن می‌کنیم سپس نان دوم را گذاشته و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا ۵ نان روی هم قرار گیرد، روی لایه آخر را با شکلات آب شده می‌پوشانیم و در یخچال می‌گذاریم تا سرد و سفت شود سپس برش داده و سرو می‌کنیم.

۴. به دلخواه می‌توان از پودر پسته یا بادام برای تزیین استفاده کرد.

فوت و فن‌ها:

– برای برش‌زدن میکادو از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید.

– به‌جای روکش شکلاتی می‌توانید روکش سفید بزنید یا از هر دو رنگ استفاده کنید که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.

شکلات تلخ ۶۰% طعم خوبی به شیرینی می‌دهد و ظاهر آن را هم زیباتر می‌کند. البته استفاده از شکلات‌ها روی شیرینی میکادو اختیاری است.

– آرد بوداده را می‌توان جایگزین آرد نخودچی کرد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.