طرز پخت “قورمه مرغ هندی” خوشمزه و عالی

0

دستور تهیه قورمه مرغ هندی

اگر به دنبال طعمی متفاوت از پخت مرغ هستید حتما قورمه مرغ هندی را امتحان کنید. این مرغ سس مخصوصی دارد که بنام سس قورمه معروف است و مزه لذیذی به مرغتان میدهد.اگر شما هم دوست دارید این مرغ هندی بی نظیر را امتحان کنید با ما  همراه شوید.

طرز تهیه قورمه مرغ هندی آموزش غذای خوشمزه بهترین غذای جهان آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ مجله آشپزی کتاب آشپزی

مواد لازم تهیه قورمه مرغ هندی

  • مرغ :نیم کیلو
  • ماست :4 ق غ
  • رب گوجه  : 1 ق غ
  • پودر فلفل قرمز و نمک : 1 ق غ
  • پودر زیره سبز:1 ق غ
  • پودر تخم گشنیز : 1 ق غ
  • آب لیمو ترش :1 ق غ
  • گشنیز تازه : مقدار کمی

مواد لازم سس :

  • شیر نارگیل :250 میلی لیتر
  • خامه :100 گرم
  • ماست :2 ق غ
  • رب :1 ق غ
  • سیر : یک حبه
  • بادام : ورقه شده 50 گرم
  • زنجبیل خشک : نصف ق چ
  • آب : یک لیوان
  • روغن :به میزان لازم
  • هل  :3 عدد
  • پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز :به میزان لازم
  • گشنیز تازه : مقدار کمی

 

طرز تهیه قورمه مرغ

مرحله اول:

برای تهیه قورمه مرغ هندی ابتدا باید مرغ را مزه دار کنید بدین منظور در ظرفی مناسب مزه دار کردن مرغ 4 قاشق ماست بریزید و آن را هم بزنید تا کاملا باز شود برای راحتی کار می توانید از هم زن دستی استفاده کنید.

مرحله دوم:

در ادامه لیمو ترش را به ماست اضافه کنید و هم بزنید. بعد از ترکیب این دو رب گوجه فرنگی را نیز به ماست اضافه کنید تا ماست تغییر رنگ بدهد سپس پودر فلفل قرمز،نمک، پودر تخم گشنیز، پودر زیره را به مواد ماست بیافزایید و هم بزنید تا پودر ها کاملا به خورد مواد برود.

مرحله سوم:

سپس کمی گشنیز تازه بشورید خرد کنید و به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سس شما حاضر شود. در آخرین مرحله این بخش باید مرغ هایتان را درون سس بخوابانید و مرغ را دور از دسترس کودکان در جای بگذارید تا حدود دو ساعت بماند و تا مواد به خورد مرغ ها برود.

تا مرغ ها مزه دار شوند شما به سراغ تهیه سس قورمه بروید.

مرحله چهارم:

در ظرف بزرگ دیگری شیر نارگیل را به همراه ماست ترکیب کنید و کم کم آب را به آن ها اضافه کنید سپس بعد از اینکه این مواد با یکدیگر خوب ترکیب شدند پودر تخم گشنیز، فلفل، نمک، زنجبیل، و یک حبه سیر رنده شده را به مواد بالا اضافه کرده و دوباره شروع کنید با هم زن هم بزنید تا خوب مخلوط شوند در آخر یک قاشق رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید تا تغییر رنگ بدهند.

مرحله پنجم:

در یک قابلمه حدود سه قاشق روغن مایع بریزید و هل هایی را که له کرده اید را تفت دهید بعد از گذشت چند ثانیه سسی که حاضر کرده اید را درون قابلمه بریزید و هم بزنید.

در ادامه خامه را به همراه بادام هایی که ورقه ورقه خرد کرده اید را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم:

مرغ ‎هایی که در سس خوابانده بودید را در فر با دمای 190 درجه ی سانتی گراد، در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقیقه بریان کنید و یا اینکه آن ها را کبابی کنید به هر دو صورت می توان این کار را انجام داد.

سپس مرغ هایتان را درون سسی که آماده کرده اید بریزید و خوب با سس مخلوط کنید تا مواد سس به خورد مرغ ها برود.

مرغ هندی شما حاضر است شما می توانید این غذا را با گوجه گیلاسی و جعفری تزئین کنید.

منبع : نمناک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.