خشک کردن لیمو ترش تازه به بهترین روش

0

طریقه خشک کردن لیمو ترش تازه به بهترین روش

“لیمو ترش خشک شده” علاوه بر زیبای رنگ و حلقه ای بودنش برای تزیین انواع خورشت ها و دمنوش ها علاوه بر خاصیت فوق العاده ای که دارد بسیار پر طرفدار است.

نحوه خشک کردن لیمو ترش تازه فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی

مواد لازم لیمو ترش خشک شده :

  • لیمو تازه :به اندازه دلخواه

طرز تهیه لیمو ترش خشک شده :

لیمو ها را ابتدا تمیز بشویید. بعد سر و ته لیمو ها را ببرید و با چاقویی تیز ، لیموها را به حلقه های نیم سانتی برش بزنید.حتما هسته های وسط لیمو ها را در بیاورید.

سینی فر را با کاغذ فویل آلومینیمی بپوشانید و لیموها را روی آن بچینید.لیمو ها را میتوانید زیر نور خورشید به مدت چند روز و یا در فر به مدت چند ساعت خشک کنید.

یک روش دیگر برای خشک کردن لیمو ترش این است که برش های نازک لیمو را با نخ ریسه کنید و جلوی نور مستقیم خورشید قرار دهید تا به صورت یکدست خشک شوند.

تفاوت خشک کردن لیمو زیر نور خورشید و فر این است که رنگ لیموها در زیر نور آفتاب سیاه نمیشود و به صورت یکدست خشک میشود.

لیموهای خشک را در ظرف دربسته و در جای خشک نگهداری کنید.

منبع : نمناک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.