طرز تهیه دسر کاراملی شکلاتی

0

طرز تهیه دسر کاراملی شکلاتی

اگر دوست دارید طعم یک دسر متفاوت و خوشمزه را تجربه کنید، این دسر کاراملی و شکلاتی یک گزینه عالیست که اگر یکبار امتحان کنید، عاشقش می شوید

این خوشمزه یک گزینه عالی برای پذیرایی و مهمانی هاست و براحتی و در کمترین زمان آماده می شود و کار پیچیده ای هم ندارد

طرز تهیه دسر کاراملی دسر مجلسی طرز تهیه انواع دسر مجله آشپزی کتاب آشپزی آشپزی ساده سریع

آموزش دسر کاراملی شکلاتی

مواد لازم برای 4 نفر

● شیر: 4 لیوان

● نشاسته معمولی (گل یا گندم): 3 ق غ سر پر

● زرده تخم مرغ: 1 عدد

● شکر: 1 لیوان

● خامه صبحانه: 1 پاکت (200 گرم)

● وانیل: نوک ق چ (وانیل شکری 1 ق چ)

● شکلات تخته ای 80 گرم (تلخ / شیرین)

طرز تهیه

(1) ابتدا یک عدد زرده تخم مرغ را با 4 لیوان شیر سرد و 3 قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ترکیب کرده و کنار بگذارید

(2) در داخل قابلمه یا ماهیتابه 1 لیوان شکر را بریزید و روی حرارت ملایم گاهی تکان بدهید تا آب شود، دقت کنید اصلا قاشق نزنید

(3) یک پاکت خامه صبحانه را روی بخار کتری یا ظرف آب در حال جوش، گرم کنید بعد به شکر آب شده اضافه کنید و تند تند هم بزنید، اگر گلوله گلوله شد مشکلی ندارد، وفتی روی حرارت بماند کاملا باز می شود

(4) حالا ترکیب شیر و نشاسته در مرحله اول را به ترکی بالا اضافه کرده و مدام روی حرارت هم بزنید تا غلیط شود، وقتی غلیظ شد و جوشید، وانیل را بهش اضافه کرده و مخلوط کنیم و سپس از روی حرارت بردارید

(5) مواد را نصف کرده و برای یک قسمت تا داغ هست، شکلات تخته ای خرد شده اضافه کنید تا شکلاتی شود

(6) در آخرین مرحله تو ظرف یک لایه مواد کاراملی و یک لایه شکلاتی بریزید و با هرچی دوست داشتید تزئین کرده و 1 تا 2 ساعت در یخچال اجازه بدهید خنک شود

(7) در نهایت وقتی داخل یخچال خودشو گرفت، آماده میل کردن است.

منبع: فتوکده

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.