طرز تهیه پفک نمکی حلقه ای خانگی

0

طرز تهیه پفک نمکی حلقه ای

پفک یکی از تنقلات مورد علاقه تمام سنین بخصوص بچه هاست اما نوع صنعتی آن بخاطر مواد اولیه و رنگ های غیر مجاز می تواند ضرر جدی داشته باشد.

لذا در این مطلب طرز تهیه پفک سیب زمینی بسیار خوشمزه را یاد می گیرید که هم تنوعی در آشپزی شما ایجاد می کند و هم خوردنی سالمی درست کرده اید.

 مجله آشپزی  کتاب آشپزی  فوت و فن آشپزی  آشپزی خانگی  آشپزی ساده سریع  مجله سلامت  طرز تهیه پفک خانگی

آموزش طرز تهیه پفک خانگی

مواد لازم

● سیب زمینی: 500 گرم (3 عدد)

● نشاسته ذرت: 50 گرم (نصف پیمانه)

● فلفل قرمز: 1/3 ق چ

● پاپریکا: 1 ق چ

● بکینگ پودر: نصف ق چ

● نمک: به مقدار لازم

● روغن مایع: دو ق غ

● پودر پنیر و پودر کچاپ (اختیاری)

مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع مجله سلامت طرز تهیه پفک خانگی

طرز تهیه

(1) ابتدا 3 عدد سیب زمینی که می شود 500 گرم را با آب و نمک بپزید ، یعنی آب پز کنید.

(2) حالا سیب زمینی های پخته شده را رنده کرده و بهش 50 گرم یا نصف لیوان پودر نشاسته ذرت اضافه کنید و هم بزنید.

(3) در این مرحله بکینگ پودر ، پاپریکا، فلفل قرمز و نمک را هم اضافه کرده و خوب ورز بدهید ، سپس دو قاشق غذاخوری روغن مایع بزنید و دوباره کامل ورز بدهید.

اگه حس میکنید خمیر شل هست بذارید فریزر یک ساعت یخ بزند ولی اگر شل نبود لازم نیست.

(4) حالا در یک سطح صافی نایلون فریزر پهن کنید و روش نشاسته ذرت بزنید و خمیر را روش پهن کنید و دوباره روش نشاسته ذرت بزنید و با هر وسیله گردی که دارید شکل پفک نمکی را در بیارید.

ما برای قالب زدن من از شیشه مربا استفاده کردم و با ماسوره کوچیک و هر وسیله گرد اندازه پفکی تو آشپزخونه دارید میشود فقط قبلش کاتر رو داخل نشاسته ذرت یا آرد بزنید بعد استفاده کنید.

(5) در نهایت داخل روغن داغ (تاکید میکنم داغ) با حرارت متوسط سرخ کنید، پفک نمکی خوشمزه ما آمادست ، پودر پاپریکا یا پودر کچاپ و نمک بزنید و میل کنید.

توجه کنید این پفک سیب زمینی ها رو باید زود بخورید ، یکی دوساعت بمونه نرم میشود.

منبع : فتوکده

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.