دستور پخت سیب زمینی سوزنی جذاب

0

سیب زمینی خلالی سوزنی یکی از تکنیک های آشپزی می باشد که بسیار ترد و خوشمزه است و شما می توانید در کنار انواع غذا ها به خصوص چیکن استراگانف یا بیف استفاده کنید. شما حتی می توانید سیب زمینی خلالی سوزنی یا رشته ای را به صورت سرخ شده برای دورچین انواع غذا ها مانند زرشک پلو یا ماهی استفاده کنید.

سیب زمینی سرخ کرده آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی

سیب زمینی خلالی سوزنی را می توانید بدون داشتن دستگاه خاصی و فقط با رنده تهیه کنید. تهیه این سیب زمینی خلالی سوزنی شاید خیلی ساده به نطر برسد ولی باید یک سری نکات را رعایت کنید تا بتوانید یک سیب رشته ای ترد داشته باشد. امروز طرز تهیه سیب زمینی خلالی سوزنی یا رشته را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی خلالی سوزنی

  • سیب زمینی ۴ عدد
  • روغن و نمک به مقدار لازم
  • یخ و آب به مقدار لازم

 

طرز تهیه سیب زمینی خلالی سوزنی یا رشته با رنده

مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید و بعد با رنده ریز دستی رنده کنید. می توانید به دلخواه از رنده درشت نیز استفاده کنید. اگر دستگاه غذاساز دارید می توانید از رنده ریز برای تهیه این سیب زمینی استفاده کنید.

مرحله دوم: شستن سیب زمینی

سیب زمینی ها را برای ۳ الی ۴ بار بشورید تا نشاسته اضافی خارج شود و آب آن زلال و شفاف شود و بعد با مقداری آب سرد و یخ بگذارید برای ۱ ساعت کنار باشد تا نشاسته ها خارج شود.

مرحله سوم: خشک کردن سیب زمینی

در ادامه سیب زمینی ها را داخل آبکش قرار دهید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و بعد دو لایه دستمال تخی روی کابینت پهن کنید و سیب زمینی ها آبکش شده را روی دستمال ریخته و بگذارید تا کاملا خشک شود و رطوبت آن از بین برود.

مرحله چهارم: سرخ کردن سیب زمینی خلالی سوزنی

در ادامه داخل یک شیرجوش روغن ریخته و کمی نمک اضافه کنید و کمی سیب زمینی اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا سیب زمینی ها بهم نچسبند و کم کم طلایی و ترد شوند. سپس از تابه خارج کنید و به دلخواه روی دستمال روغن گیر قرار دهید و به همراه دورچین یا سس دلخواه سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه سیب زمینی خلالی سوزنی یا رشته ای

  1. اگر سیب زمینی ها را خیس خیس داخل روغن بریزید بهم می چسبند.
  2. حجم روغنی که برای سرخ کردن استفاده می کنید بهتر است کم و نباشد سیب زمینی ها داخل آن یکدست سرخ شوند.
  3. هر بار موقع اضافه کردن سیب زمینی کمی نمک اضافه کنید.
  4. می توانید در انتها روغن سیب زمینی را صاف کنید و برای تهیه غذا های دیگر استفاده کنید.
  5. بهتر است بعد از سرخ شدن سیب زمینی از دستمال روغن گیر استفاده کنید تا روغن اضافی خارج شود و بعد سرو کنید.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.