طرز تهیه شیرین عسل بازاری بدون فر

0

طرز تهیه شیرین عسل بدون فر

شیرین عسل یکی از شیرینی ها خوشمزه ای از دو بیسکویت با مغزی مارشمالو و روکش شکلاتی است که نوع بازاری اش بسیار قیمت سرسام آوری دارد.

آموزش شیرینی خوشمزه طرز تهیه شیرینی خونگی مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی آشپزی بدون فر

اگر دوست دارید بچه ها رو با شیرینی خانگی و سالم به مدرسه بفرستید، پیشنهاد می کنم این شیرینی خوش بافت را بدون نیاز به فر در خانه درست کنید.

طرز تهیه شیرین عسل بیسکویت

مواد لازم

● پودر ژله: 1 بسته

● آب جوش: 1/3 لیوان

● بیسکوییت ساده یا ساقه طلایی: 2 بسته

● شکلات تخته ای: 300 گرم

● روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

(1) ابتدا 1 بسته «پودر ژله» را با 1/3 لیوان «آب جوش» مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار بدید تا ذرات ژلاتین کااملا حل بشود.

(2) بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم، با دور تند همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا مواد به غلظتی مثل غلظت ماست سون برسد، بیش از اندازه فرم ندهید که سفت میشود.

(3) حالا مایه مارشمالو را داخل قیف نایلونی می ریزیم و بین دو بیسکوییت، پایپ می کنیم و به مدت 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خنک شود.

(4) برای رویه شکلاتی؛ 300 گرم «شکلات تخته ای» را بن ماری کرده و با 3 قاشق غذاخوری «روغن مایع» ترکیب و سپس شیرین عسل هارو داخلش بغلتونید و بذارید روی پلاستیک تا شکلات خودش را ببند.

نکته ها

● در صورت دلخواه میتونید 2 قاشق غذاخوری شکر یا عسل به پودر ژله تون در اول کار اضافه کنید، البته این مواد دلبخواهی است.

منبع : فتوکده

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.