رمز و راز خوشمزه و خوشرنگ شدن ماکارونی

1

همانطور که همه ما می‌دانیم چیزی که ماکارونی را به یک غذای خوشمزه تبدیل می‌کند، رنگ قرمز و اشتهاآور آن است. برای تهیه ماکارونی خوشمزه و خوشرنگ باید به تعدادی نکات دقت کنید که در ادامه مطلب آورده شده است.

طرز تهیه ماکارانی آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای مجلسی آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی

همانطور که همه ما می‌دانیم چیزی که ماکارونی را به یک غذای خوشمزه تبدیل می‌کند، رنگ قرمز و اشتهاآور آن است؛ که باید ترکیب ادویه‌ها و شل و سفت نبودن و خمیر نبودن رشته‌های ماکارونی را نیز در نظر داشته باشید. برای تهیه ماکارونی خوشرنگ و خوشمزه باید به تعدادی نکات دقت کنید که در ادامه مطلب آورده شده است.

رازهای خوشمزه و خوشرنگ شدن ماکارونی چیست؟

–  پیش از هر چیز بهتر است بدانید که چنانچه قرار است سس ماکارونی را با سویا درست کنید چگونه سویاها را به عنوان سس ماکارونی، آماده کنید. یکی از نکات خوشمزه شدن ماکارونی با سویا این است که سویاها را در کمی آب یا شیر خیس کنید. خیس کردن سویا در شیر طعم بهتری به سویا می‌دهد و مزه خاص سویا را که برای بعضی خوشایند نیست، به طور کامل از بین می‌برد.

– سویا را پس از ۲ یا ۳ ساعت، در آبکش بریزید. هر چه سویا بیشتر بماند، هم مزه بهتری می‌گیرد و هم زمان پخت، نفخ آن گرفته خواهد شد. چنانچه مزه سویا را به هر علتی دوست ندارید، می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفند و گوساله یا مرغ در آن استفاده کنید. حتی گوشت چرخ‌کرده را با سویا نیز می‌توان مخلوط کرد.

– هنگام پختن سویا، ابتدا پیاز داغ را آماده کنید و آنگاه سویاها را اضافه کنید و تفت دهید تا قدری سرخ شوند. هر چه مقدار پیاز زیادتر باشد، سس ماکارونی خوشمزه‌تر خواهد شد.

– چنانچه نشاسته ماکارونی به خوبی از آن بیرون بیاید ماکارونی شما خوشمزه‌تر می‌شود زیرا به آسانی سس ماکارونی به خرد آن می‌رود و مزه فوق‌العاده‌ای می‌گیرد. برای همین وقتی ماکارونی پخت باید به وسیله آب سرد آن را آبکش کنید تا نشاسته‌ای آن بیرون بیاید و همین طور با دست ماکارونی‌ها را باز کنید تا به همدیگر نچسبد و ماکارونی را بد فرم نکند.

– موقع پخت ماکارونی در قابلمه آب جوش، از نمک، زردچوبه و روغن استفاده کنید تا از وا رفتن و چسبندگی ماکارونی پیشگیری کند.

– هنگامی که آب قابلمه جوش آمد و شما می‌خواهید ماکارونی را به آن اضافه کنید اول کمی آبلیمو اضافه کنید و آنگاه ماکارونی‌ها را اضافه کنید این کار سبب می‌شود ماکارونی طعم بهتری بگیرد و حتما به ماکارونی در حال جوش نمک اضافه کنید تا ماکارونی طعم خوبی بگیرد.

– یکی از راه‌هایی که مانع از چسبیدن رشته‌های ماکارونی به هم می‌شود استفاده از قابلمه بزرگ است! شاید تعجب کنید ولی یک حقیقت است. تهیه ماکارونی در قابلمه کوچک سبب چسبناک شدن و افزایش نشاسته در غذا شده و مزه آن را تحت تاثیر قرار خواهد داد. دقت کنید یک بسته ماکارونی ۴۵۰ گرمی را باید در یک قابلمه با حجم ۴ لیتر بپزید تا نشاسته به خوبی از ماکارونی جدا شود.

– ماکارونی‌ای خوشمزه است که ته‌دیگ خوشمزه‌تری داشته باشد. به همین دلیل برای آماده‌ کردن ته‌دیگ سیب‌زمینی و ماکارونی باید نکاتی را در نظر داشته باشید. برای آماده کردن ته‌دیگ سیب‌زمینی می‌توانید سیب‌زمینی‌های خود را با قدری روغن‌ زیتون اول سرخ‌کنید آنگاه کف ظرف را قدری کنجد بو نداده بریزید و سیب‌زمینی سرخ‌شده را روی آن بگذارید. این کار سبب می‌شود سیب‌زمینی شما سرخ‌تر گردد و به‌ راحتی از ظرف شما جدا شود.

– پس از این که همه مواد سسُ را  با هم مخلوط کردید به آن رب تفت داده شده بیفزایید ماکارونی غذای نسبتا پر ربی است بنابراین تو اضافه کردن رب دست و دلباز باشید چون اگر ربش کم باشد طعم خوبی نخواهد داشت.

– بعضی‌ها دوست دارند تا در ماکارونی خود، دارچین و زنجبیل بریزند. چنانچه می‌خواهید این کار را انجام دهید، بهتر است تا از پودر آن استفاده نکنید. چون پودر دارچین و زنجبیل سبب تیره شدن رنگ غذا می‌شود. شما می‌توانید زنجبیل تازه را در مواد ماکارونی رنده کنید و یا چوب دارچین را در یک لیوان آب بیندازید و بعد از یک ساعت آن را به مواد ماکارونی اضافه کنید. به یاد داشته باشید برخی از ادویه‌ها سبب کدر شدن رنگ ماکارونی می‌شوند.

– زعفران راز خوشمزه شدن ماکارونی و راز خوشرنگی آن است. چنانچه می‌خواهید ماکارونی شما خوشرنگ و خوش طعم شود، حتما از زعفران استفاده کنید. رنگ و بوی ماکارونی با استفاده از زعفران کلا تغییر می‌کند.

– خیلی از سرآشپزان معتقدند افزودن قدری آبلیمو به ماکارونی زمان پخت سبب ایجاد عطر و بوی خوب در غذا می‌شود. این مورد دلخواه است و بهتر است پس از سرو غذا و به حسب نیاز مقداری آبلیموی تازه بر روی غذا بچکانید.

– از نکات مهم خوشمزه شدن ماکارونی این است که در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پخته‌اید، بریزید. این کار سبب می‌شود، ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد.

– چنانچه نمی‌خواهید ماکارونی را دم نکنید پس از آبکش کردن آن، ماکارونی را در ظرف مورد نظر سرو کنید و مایه ماکارونی را روی آن بریزید. یکی از نکات خوشمزه شدن ماکارونی این است که روی سس ماکارونی قدری پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.

–  بهتر است برای دم کردن ماکارونی از قابلمه چدن استفاده کنید تا ته دیگ نسوزد.

– مزه خوشمزه ماکارونی به سس آن است، بنابراین سعی کنید حتما از سیر و فلفل دلمه‌ای در سس ماکارونی استفاده کنید تا مزه بهتری بگیرد.

منبع : همشهری آنلاین

ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. نیما می گوید

    خیلی پرت و پلا بود یه سری نکته درست و غلطو قاطی کرده بودین

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.