طرز تهیه تست بادمجان و قارچ

0

تست بادمجان و قارچ خیلی خوشمزه و ساده و بدون گوشت و مرغ است؛ شما می‌توانید خیلی راحت این تست را داخل تابه یا ساندویچ ساز تهیه کنید.

 طرز تهیه تست بادمجان و قارچ
 آموزش پیش غذا
 آموزش غذای خوشمزه
 آموزش غذای خونگی
 آموزش غذای مجلسی
 طرز تهیه پیش غذا
 غذایی خوشمزه با بادمجان
 مجله آشپزی
 کتاب آشپزی
 فوت و فن آشپزی
 نکات ریز آشپزی

شما می‌توانید تست بادمجان و قارچ را به عنوان شام یا ناهار در خانه تهیه کنید و اگر دوست دارید تست بادمجان پنیری هم داشته باشید. باید کمی‌ پنیر ورقه ای یا رنده شده روی آن قرار دهید تا تست بادمجان پنیری داشته باشید،  ولی اگر دوست دارید به صورت ساده و رژیمی‌ تهیه کنید بهتر است پنیر را حذف کنید.

 

مواد لازم برای تست بادمجان و قارچ

بادمجان: ۳ عدد

پیاز: ۲ عدد

فلفل دلمه: یک عدد

قارچ: ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا: به مقدار لازم

ریحان: چند برگ

نان تست: یک بسته

نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، پودر سبز، زردچوبه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه تست بادمجان و قارچ

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود. بعد خوب بشویید و آبکش کنید. سپس بادمجان‌ها را خشک کنید و داخل تابه قرار دهید و روی آن کمی‌ نمک بپاشید و روغن و ۲ الی ۳ ق غذا خوری آب اضافه کنید و در تابه را قرار دهید تا بادمجان‌ها هم پخته و هم سرخ شوند.

طرز تهیه تست بادمجان و قارچ
آموزش پیش غذا
آموزش غذای خوشمزه
آموزش غذای خونگی
آموزش غذای مجلسی
طرز تهیه پیش غذا
غذایی خوشمزه با بادمجان
مجله آشپزی
کتاب آشپزی
فوت و فن آشپزی
نکات ریز آشپزی

مرحله دوم: افزودن پیاز و فلفل

در ادامه باید پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید. زمانی که بادمجان‌ها طلایی شدند برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و بدین ترتیب همه بادمجان‌ها را سرخ کنید از تابه خارج کنید. پیاز را داخل همان تابه ریخته و کمی‌ سرخ کنید تا طلایی و سبک شود.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه باید قارچ‌های اسلایس شده را به همراه یک قاشق غذا خوری آبلیموترش اضافه کنید و تفت دهید. بعد فلفل دلمه را به صورت خلالی ریز خرد و به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و قارچ نرم شود و در انتها ریحان را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم: پخت تست بادمجان و قارچ

نان تست را روی تخته آشپزی قرار دهید و روی آن یک لایه بادمجان و بعد از مخلوط پیاز و قارچ بریزید و روی آن پنبر بریزید و یک نان تست قرار دهید. در ساندویچ ساز با صفحه گریل قرار دهید تا پنیر ذوب و نان طلایی شود و یا می‌توانید داخل تابه گریل قرار دهید و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید تا فشرده و برشته شود.

منبع: برترین‌ها

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.