طرز تهیه مرغ کره جنوبی اصل خوشمزه

0

مرغ کره جنوبی یکی از روش های ساده با سس مخصوص برای تهیه مرغ به روش کره جنوبی می باشد که بسیار خوشمزه و راحت است و با ذائقه و سلیقه ما بسیار سازگار است.

طرز تهیه مرغ کره جنوبی آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای مجلسی بهترین غذای جهان مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی آشپزی ساده سریع

شما می توانید این مرغ خوشمزه را در کنار برنج یا به همراه نان تازه سرو کنید و یک غذای بین المللی و متفاوت تهیه کنید. غذا های کره جنوبی پر ادویه هستند و طعم و مزه خوبی دارند و در بیشتر غذا از سویا سس استفاده می کنند که می توانید از فروشگاه تهیه کنید که یک نوع سس تیره رنگ است که از دانه گیاهی سویا تهیه شده و مزه شوری دارد.

امروز طرز تهیه مرغ کره جنوبی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ کره جنوبی

  • مرغ ۶۰۰ گرم
  • زنجبیل ۳ ق غذا خوری
  • سیر رنده شده ۲ حبه
  • نمک ۱/۲ ق چای خوری
  • فلفل قرمز ۱/۲ ق چای خوری
  • آرد ۱/۲ پیمانه
  • آرد نشاسته ۱/۲ پیمانه
  • آرد برنج ۱ پیمانه
  • آرد سوخاری ۳ ق غذا خوری

 

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

  • شکر ۲  ق غذا خوری
  • پاپریکا ۲ ق غذا خوری
  • سویا سس ۵ ق غذا خوری
  • سیر رنده شده ۲ حبه
  • سس گوجه فرنگی ۳  ق غذا خوری
  • روغن کنجد ۲ ق غذا خوری
  • عسل ۱ ق غذا خوری
  • کنجد ۱ ق غذا خوری
  • فلفل قرمز ۱/۲ ق چای خوری

 طرز تهیه مرغ کره جنوبی
 آموزش غذای خوشمزه
 آموزش غذای مجلسی
 بهترین غذای جهان
 مجله آشپزی
 کتاب آشپزی
 فوت و فن آشپزی
 نکات ریز آشپزی
 آشپزی ساده سریع

طرز تهیه:

مرحله اول: مرینت کردن مرغ

ابتدا باید سینه مرغ یا مرغ کامل را بد ون استخوان و به صورت یک اندازه برش بزنید و بشورید و بعد داخل کاسه بریزید و به آن سیر رنده شده و زنجبیل و نمک خوب هم بزنید و برای نیم ساعت مرغ را در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم بروند و طعم دار شوند.

مرحله دوم: مخلوط کردن نشاسته و آرد

نشاسته و آرد برنج و آرد و ۱/۲ ق چای خوری نمک و ۱.۵ پیمانه آب را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا آرد و نشاسته باز شود و بعد آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس مرغ های طعم دار شده را داخل مخلوط بریزید و برای ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مرغ ها داخل مواد بماند.

مرحله سوم: سرخ کردن مرغ

در ادامه باید داخل تابه روغن ریخته و بعد از داغ شدن مرغ ها را دانه دانه سرخ کنید و زمانی که همه مرغ ها سرخ شدن از تابه خارج کنید و مجدد داخل تابه سرخ کنید این عمل کمک می کند تا آب اضافه مرغ از بین برود و مرغ ترد تر و برشته شود.

مرحله چهام: تهیه سس

برای تهیه سس باید ۱ لیوان آب جوش و شکر را باهم داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود و بعد پاپریکا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و بعد سویا سس و سیر و فلفل قرمز اضافه کنید و هم بزنید و بعد روغن کنجد و سس را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا سس غلیظ شود و بعد حرارت را خاموش کنید و عسل و فلفل قرمز و کنجد را اضافه کنید و هم بزنید و در انتها مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا سس جذب مرغ شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه مرغ کره جنوبی اصل و خوشمزه

  1. حرارت موقع سرخ کردن باید کم باشد تا مغز پخت شود.
  2. عسل را باید زمانی اضافه کنید که حرارت خاموش باشد.
  3. می توایند مقداری از سس را بردارید و در کنار مرغ سرو کنید.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.