پایین آوردن چربی خون با این ادویه

0

گیاهان سابقه طولانی در طب سنتی ایرانی دارند؛ ادویه ای که در این مطلب معرفی کرده‌ایم، چربی خون را پایین می‌آورد و مانع بروز بیماری دیابت می‌شود.

خواص داروهای گیاهی خواص دارچین مجله آشپزی مجله سلامت کتاب آشپزی مجله دانستنی ها طب سنتی

سماق برای بیماران دارای قند خون، دیابت و چاقی مفرط مفید است. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که این ادویه تاثیر ضدمیکروبی دارد و مانع بروز بیماری دیابت می‌شود.

 خواص سماق
 مجله آشپزی
 کتاب آشپزی
 مجله سلامت
 مجله دانستنی ها
 طب سنتی
 آشپزی

یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف دیابت، ترکیب شدن گلوکز با پروتئین‌های حیاتی بدن است که منجر به تغییر عملکرد ساختار شیمیایی این پروتئین‌ها می‌شود و سماق تا ۸۱ درصد بروز این فرایند را متوقف می‌کند.

خاصیت سماق در ممانعت از ترکیب گلوکز با مولکول های پروتئین های حیاتی بدن تا میزان ۸/۸ درصد باعث شده تا این گیاه برای بیماران مبتلا به دیابت، مفید تشخیص داده شود. مصرف سماق از تشکیل هموگلوبین اضافی در افراد مبتلا به دیابت جلوگیری می‌کند.

در واقع خواص آنتی اکسیدانی قوی این ادویه به کاهش سطح کلسترول کمک می‌کند. مصرف سماق همراه غذا نیز به دلیل تأثیراتی که روی صفرا دارد، می‌تواند تأثیرات مناسبی در پایین آوردن چربی خون داشته باشد. سماق از بین برنده زمینه جذب چربی در بدن است و از خواص سماق می توان برای رسیدن به تناسب اندام و تغذیه مناسب بهره برد.

این گیاه سابقه طولانی در طب سنتی ایرانی دارد و به عنوان یک ماده پیشگیری کننده از بیماری های قلبی مورد توجه قرار دارد. از خواص دارویی گیاه سماق می توان به خاصیت آنتی اکسیدانی، خاصیت ضد میکروبی، ضد تب، ضد التهاب، ضد خونریزی، رفع درد دندان، تقویت لثه، نقرس و رماتیسم همچنین تصفیه خون از مواد زائد اشاره کرد.

منبع: بهداشت نیوز

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.