طرز تهیه دلمه کلم بدون گوشت (گیاهی)

0

دلمه کلم بدون گوشت یکی از دلمه های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که شما می توانید که به صورت گیاهی و بدون گوشت تهیه می شود و برای کسانی که طعم و مزه گوشت را دوست ندارند و یا گیاه خوار هستند گزینه بسیار خوبی می باشد.

طرز تهیه دلمه کلم برگ طرز تهیه دلمه خوشمزه آموزش پیش غذا آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای مجلسی آموزش غذای خونگی آشپزی آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی

شما می توانید این دلمه را با سویا تهیه کنید و مطمئن باشید از نظر طعم و مزه غذا هیچ چیزی از رسپی اصلی کم ندارد و شما می توانید آن را به راحتی تهیه کنید. برای پیچیدن دلمه می توانید به صورت سیگاری یا بقچه ای دلمه را بپچید و سرو کنید.

امروز طرز تهیه دلمه کلم بدون گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم :

  • لپه ۱/۲ پیمانه
  • برنج ۱ پیمانه
  • سویا ۳/۴ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • کلم برگ ۱ عدد
  • سبزی دلمه ۱/۲ پیمانه
  • زعفران و زرشک به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس دلمه

  • رب گوجه ۱ ق غذا خوری
  • آب ۱ پیمانه
  • سرکه ۲ ق غذا خوری
  • روغن زیتون ۲ ق غذا خوری
  • شیره انگور یا شکر ۱ الی ۲ ق غذا خوری

 

طرز تهیه :

مرحله اول: آماده سازی لپه و برنج

ابتدا لپه را از قبل خیس کنید و بگذارید تا نیم پز شود و بعد برنج را نیز به همراه کمی نمک خیس کنید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا نیم پز شود، یعنی خیلی له نشود و زمانی که مغز برنج را فشار می دهید کمی سفت باشد. گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید.

مرحله دوم : تفت دادن پیاز و سویا

ابتدا سویا را با کمی آب گرم خیس کنید تا بوی سویا گرفته شود و بعد آبکش کنید و یا می توانید داخل آبجوش بجوشانید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد سویا را اضافه کنید و به همراه آن ادویه ها و نمک را افزوده و تفت دهید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه باید گوجه پوره شده را به همراه لپه و برنج نیم پز اضافه کنید و هم بزنید. سبزی خرد شده را به همراه زرشک و زعفران اضافه کنید و هم بزنید و در نهایت بعد از یکدست شدن مواد تابه را از روی حرارت بردارید. کلم را داخل قابلمه ی قرار دهید و روی آن آبجوش بریزید تا جای که کلم زیر آب قرار بگیرد و نمک اضافه کنید و بگذارید تا برگ های کلم از هم جدا و نرم شود.

مرحله چهارم: پخت دلمه کلم بدون گوشت

برگ های کلم نرم شده را روی تخته آشپزی قرار دهید از مواد سویا داخل آن قرار دهید و دلمه را رول کنید و به طور فشرده داخل قابلمه کنار هم بچینید(از قبل کف قابلمه را چرب کنید و چند برگ کلم کف آن قرار دهید). سپس برای تهیه سس باید رب داخل آب حل کنید و به آن روغن زیتون و سرکه و زعفران و شکر اضافه کنید و هم بزنید و روی دلمه ها بریزید و روی دلمه ها یک بشقاب قرار دهید و درب قابلمه را بسته و برای ۱ ساعت با حرارت کم بگذارید تا دلمه بدون گوشت پخته شود. نوش جان

 

نکات کلیدی :

  1. می توانید برای تهیه سس از هر نوع چاشنی که دوست دارید استفاده کنید.
  2. سبزی دلمه را می توانید به صورت تازه یا خشک استفاده کنید.
  3. می توانید دلمه را به صورت بقچه ای تهیه و سرو کنید.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.