طرز تهیه بوفالو وینگز با سس مخصوص

0

بوفالو وینگز یکی از کباب های بسیار خوشمزه می باشد که به بال بوفالو در آشپزی آمریکایی می باشد که معمولا سرخ می شود. برای تهیه این غذا از یک سس استفاده می شود که بر پایه فلفل دلمه و سرکه و کره می شود. بال های بوفالو را اغلب به بال داغ یا بال مرغ می نامند.

طرز تهیه بوفالو وینگز آموزش پیش غذا آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای خونگی آموزش غذای مجلسی آشپزی ساده سریع آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی

بال های بوقفالو در ایالات متحده و خارج از آن محبوبیت پیدا کرد به طوری که در برخی از رستوران های زنجیره ای آمریکا شمالی آن ها را به عنوان یک آیتم منوی اصلی به نمایش می گذارد. نام بوقالو اکنون به سایر غذا های سرخ شده ادویه دار با سس های غوطه ور سرو می شود.

بوفالو وینگز یکی روش های بسیار خوشمزه برای تهیه بال و کتف است که در کل دنیا جزء پر طرفدارترین روش ها مزه دار کردن بال است که طعمی بسیار محشری دارد. امروز طرز تهیه بوفالو وینگز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم :

  • بال و کتف مرغ ۱ کیلوگرم
  • آرد ۲ ق غذا خوری
  • آب ۱/۴ پیمانه
  • کره ۲۵ گرم
  • سس کچاب ۱ ق غذا خوری
  • عسل ۱ ق غذا خوری
  • روغن به مقدار لازم
  • کنجد ۱ ق چای خوری
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

مرحله اول: آماده سازی

بال ها را ابتدا بشورید و با چاقو همانند فیلم وسط آن را برش بزنید. داخل کاسه بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سبر را به بال ها اضافه کنید و هم بزنید تا بال ها مزه دار شود. سپس به آن آرد و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله دوم: سرخ کردن بال

داخل تابه روغن بریزید و بال ها را داخل تابه قرار دهید و صبر کنید تا یک طرف آن را سرخ کنید و بعد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و از تابه خارج کنید تا سس مخصوص آن را تهیه کنید.

مرحله سوم: تهیه سس

داخل تابه کره را بریزید و صبر کنید تا ذوب کنید و بعد سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید و بعد عسل را اضافه کنید را مواد روی حرارت متوسط هم بزنید تا یکدست شود و بعد کنجد را اضافه کنید تا مواد یکدست شود.

مرحله چهارم: تهیه بوفالو وینگز

بال ها سرخ شده را داخل سس مخصوص قرار دهید و کمی تفت دهید تا سس جذب بال ها شود. سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید و به همراه بال سرخ شده سرو کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی:

  1. می توانید از سس تند بجای کچاب استفاده کنید.
  2. اگر می خواهید روغن کمتری مصرف کنید بال ها را بجای سرخ کردن داخل فر قرار دهید.
  3. به دلخواه می توانید لیموترش نیز به مواد اضافه کنید.
  4. برای دورچین می توانید از کدو یا قارچ و فلفل دلمه نیز استفاده کنید.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.