طرز تهیه کوفته یولچی ترکی خوشمزه و ساده

0

کوفته یولچی یکی از کوفته های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که به کوفته ترکی نیز معروف است و شما می توانید خیلی راحت این کوفته راحت را تهیه کنید.

طرز تهیه کوفته یولچی طرز تهیه انواع کوفته طرز تهیه کوفته تبریزی آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای خونگی آموزش غذای محلی آموزش غذای مجلسی آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی نکات ریز آشپزی فوت و فن آشپزی

کوفته ها در انواع و اقسام مختلفی وجود دارد و شما می توانید آن ها را برای مهمانی و پذیرایی و یا برای شام خوشمزه تهیه کنید و در میان کوفته ها از انواع آلو یا گردو و تخم مرغ استفاده کنید. رسپی امروز را می توانید با خیال راحت تهیه کنید زیرا عطر و مزه خوبی دارد و اصلا وا نمی رود به شرطی که همه مواد و اندازه ها را رعایت کنید.

امروز طرز تهیه کوفته یولچی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم :

  • برنج ۱ پیمانه
  • آرد نخودچی ۲ ق غذا خوری
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پیاز سرخ شده ۳ ق غذا خوری
  • تره ۲۰ گرم
  • جعفری ۲۰ گرم
  • مرزه ۱۰ گرم
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • رب گوجه ۵ ق غذا خوری
  • زرشک به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین به مقدار لازم

 

طرز تهیه کوفته یولچی خوشمزه و لذیذ

مرحله اول: پخت برنج

ابتدا باید برنج را از چند اسعت قبل خیس کنید و بعد به همراه کمی آب روی حرارت قرار دهید و زمانی که به جوش آمد به دلخواه برای خوشرنگ شدن برنج کمی زعفران سابیده شده اضافه کنید و هم بزنید و زمانی که آب اضافه برنج کشیده شد و برنج نرم شده از روی حرارت بردارید. لپه را نیز به همراه کمی آب بگذارید تا پخته و نرم شود و بعد آبکش کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت چرخ کرده اضافه کنید و هم بزنید. پیاز سرخ شده را داخل قابلمه یا تابه ریخته و بگذارید تا کمی نرم شود و بعد رب را اضافه کنید و به همراه پیاز حسابی تفت دهید تا خوشرنگ شود سپس زردچوبه و دارچین و فلفل قرمز را اضافه کنید و به آن ۵ لیوان آب اضافه کنید و بعد ۳ ق غذا خوری زرشک و کمی آب لیموترش و نمک اضافه کنید و بگذارید تا سس بجوش بیاد.

مرحله سوم: تهیه کوفته

در ادامه باید لپه را با گوشتکوب بکوبید تا نرم شود و بعد به همراه برنج به گوشت اضافه کنید و هم بزنید و بعد سبزی های گفته شده را پاک کنید و خرد کنید به همراه آرد نخودچی اضافه کنید و بعد کمی فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید و در انتها تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم: پخت کوفته یولچی

از مواد کوفته بردارید و گرد کنید و در دست خوب فشار دهید تا هوای اضافه نداشته باشد و داخل تابه کوفته را سرخ کنید و بعد داخل سس جوش آمده به آرامی قرار دهید و ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کوفته ها پخته و سس غلیظ شود و اگر می خواهید داخل آن تیلت کنید سس را رقیق تر بردارید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه کوفته یولچی ترکی خوشمزه

  1. می توانید ۲ عدد گوجه و سیب زمینی نگینی شده را به سس اضافه کنید.
  2. فقط دو طرف کوفته را برای جلوگیری از وا رفتن سرخ کنید.
  3. درب قابلمه را نیمه باز قرار دهید تا کوفته وا نرود.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.