طرز تهیه قطاب بدون ماست با 3 قلم مواد

0

قطاب بدون ماست یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه یک شیرینی سنتی خانگی است که با چند قلم مواد تهیه می شود و شما می توانید مواد میانی این قطاب را به دلخواه با گردو یا پسته پر کنید و خمیر را پیچیده و داخل روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه قطاب آموزش پخت شیرینی سنتی آموزش شیرینی خوشمزه طرز تهیه شیرینی خونگی مجله آشپزی کتاب آشپزی نکات ریز آشپزی فوت و فن آشپزی

بهترین روش تهیه قطاب سرخ کردن می باشد که امروزه در فر نیز تهیه می شود ولی بافت قطاب سرخ شده بسیار ترد و خوشمزه است و حتما یک بار تست کنید. شما می توانید این شیرینی خوشمزه را برای مهمانی و پذیرایی استفاده کنید.

امروز طرز تهیه قطاب بدون ماست را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای تهیه قطاب بدون ماست و فر

  • آرد ۵ پیمانه
  • روغن داغ ۱ پیمانه
  • آب جوش ۱ پیمانه
  • پودر هل ۱ ق چای خوری

>مواد لازم برای مواد میانی داخل قطاب

  • پودر قند ۱/۲ پیمانه
  • پودر گردو یا پسته یا بادام ۳/۴ پیمانه
  • گلاب به مقدار لازم
  • هل ۱ ق چای خوری

 

طرز تهیه:

مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا باید ۴ تا پیمانه آرد را الک کنید و داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن روغن داغ و آب جوش و پودر هل اضافه کنید و مواد را کم کم ورز دهید تا خمیر جمع شود و بعد آن ۱ پیمانه آرد باقی مانده را باید کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر جمع شود و بتوانید به راحتی به آن شکل دهید.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

در همین حین باید مواد میانی را تهیه کنید برای تهیه مواد میانی باید همه مواد را بجز گلاب داخل یک کاسه بریزید و کم کم گلاب اضافه کنید تا یک خمیر نسبتا سفت بدست بیاید. گلاب را باید کم کم اضافه کنید تا خمیر یهو شل نشود و بتوانید داخل دست گلوله کنید.

مرحله سوم: پیچیدن خمیر

حالا خمیر را باید کف دست پهن کنید. از مواد میانی گلوله های کوچک تهیه کنید وسط خمیر قرار دهید و خوب خمیر را بسته و به دلخواه شکل دهید و یا می توانید به صورت گرد ساده در بیاورید. داخل یک شیر جوش روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود.

مرحله چهارم: سرخ کردن قطاب

قطاب ها را باید دانه دانه داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد داخل سینی قرار دهید و روی آن پودر قند بپاشید و به دلخواه پودر پسته بپاشید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه قطاب بدون ماست خوشمزه و ساده

  1. خمیر میانی را شل نکنید زیر ا موقع سرخ کردن گلاب بخار می شود و باعث می شود که قطاب ترک بخورد و مواد میانی بیرون بریزید.
  2. قطاب باید داغ باشد و بعد پودر قند بپاشید وگرنه پودر قند روی قطاب ذوب می شود.
  3. از روغن سرخ کردنی استفاده کنید تا قطاب تردی داشته باشید.
  4. آرد اضافی به خمیر نزنید قطاب سفت می شود.
  5. می توانید از ترکیب پودر پسته و گردو و بادام استفاده کنید و یا به صورت تنهایی استفاده کنید.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.