کیک ردولوت | کیک خاص برای ولنتاین

0

کیک ردولوت یا کیک مخمل قرمز چیست؟ کیک «ردولوت» که در لغت به معنای «مخمل سرخ» است از جمله کیک‌های محبوب برای مجالس و مهمانی‌ و ولنتاین است. طرز تهیه انواع  کیک ردولوت خانگی کار سختی نیست.

طرز تهیه کیک ردولوت آموزش پخت کیک خوشمزه آموزش پخت کیک مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی

طرز تهیه و تزیین کیک ردولوت کافی شاپی یا کیک مخمل قرمز در مجله کارستان بخوانید و تماشا کنید. با سرویس آشپزی همراه باشید.

 

مواد لازم برای طرز تهیه کیک ردولوت کافی شاپی :

  • روغن مایع: ۱/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آرد چند منظوره یا همان آرد ساده: ۲/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر: ۱/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: ۱ قاشق مرباخوری
  • باتر میلک: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار و هم دما با دمای اتاق
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد بزرگ و هم دما با دمای اتاق
  • رنگ غذا: ۲ قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید: ۱ قاشق چایخوری
  • خامه پنیری فراستینگ: به مقدار گفته شده
  • گردو برای تزیین: به مقدار دلخواه
  • خامه قنادی برای تزیین: به مقدار دلخواه

مواد لازم برای تهیه خامه پنیری فراستینگ یا کرم چیز فراستینگ کیک ردولوت

  • پنیر خامه‌ای صاف و یکدست زده شده: ۴۵۰ گرم
  • پودر قند: ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • کره بدون نمک آب شده در دمای اتاق: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای درست کردن باتر میلک کیک ردولوت

  • شیر پرچرب: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

 

مراحل طرز تهیه کیک ردولوت کافی شاپی :

کیک ردولوت خانگی با دستور کافی شاپی یک کیک عاشقانه و خاص برای ولنتاین است. شما می‌توانید به سادگی کیک ردولوت را در منزل تهیه کنید و برای مهمانی و تولد یا روز ولنتاین یک سورپرایز خوشمزه داشته باشید.

مرحله اول؛ آماده کردن باتر میلک

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت خوشمزه و مجلسی باید فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود و در این فاصله ابتدا «باتر میلک» را درست کنید.

برای درست کردن باتر میلک، یک لیوان فرانسوی دسته‌دار شیر پرچرب که به دمای محیط رسیده است را با یک قاشق غذاخوری آب لیموترش یا آبلیمو مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا استراحت کند. آبلیمو باعث می‌شود که شیر بریده شود و ما هم دقیقا همین را می‌خواهیم؛ شیر بریده شده با آبلیمو که روی شیر کمی سفت شده است.

مرحله دوم؛ آماده کردن مایه کیک ردولوت

در این مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت در خانه باید در یک کاسه بزرگ پودر کاکائو، آرد، نمک، شکر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس این مخلوط را ۲ تا سه بار الک کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر روغن مایع، باتر میلک، دو عدد تخم‌مرغ، رنگ غذا، سرکه سفید و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.

حالا محتوای هر دو ظرف را با هم در غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا یک مایه خمیری یکدست و صاف به دست بیاید.

مرحله سوم؛ پختن کیک ردولوت خانگی در فر

در مرحله سوم از طرز تهیه کیک مخملی قرمز باید قالب کیک را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک به دست آمده را در قالب بریزید و قالب را داخل فر بگذارید. ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پختن کیک کافی است.

در دقیقه ۳۰ از پختن کیک یک خلال دندان داخل کیک بزنید، اگر وسط کیک چسبناک نبود کیک پخته است و به راحتی از قالب جدا می‌شود. اگر هم خمیر به خلال دندان چسبید کمی دیگر زمان بدهید تا کیک پخته شود. بلافاصله بعد از پختن و پف کردن کیک آن را از قالب جدا کنید و داخل یک ظرف مناسب بگذارید.

مرحله چهارم؛ بریدن و تقسیم کردن کیک ردولوت به دو لایه

در این مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت در خانه اجازه دهید تا کیک سرد شود و سپس آن را با یک چاقوی تیز از وسط به دو نیم تقسیم کنید. برای این‌که یک کیک ردولوت صاف و یکدست داشته باشید بهتر است قسمت رویی کیک را که پف کرده است را هم با چاقو ببرید و کنار بگذارید و به این ترتیب دو لایه صاف و یکدست و گرد برای کیک به دست بیاورید.

مرحله پنجم: درست کردن خامه پنیری فراستینگ

اما طعم لایه میانی کیک ردولوت چیست؟ برای لایه میانی و لایه روی کیک باید از خامه پنیری استفاده کنید. برای تهیه «خامه پنیری فراستینگ» یا همان کرم چیز فراستینگ، پنیر خامه‌ای، شکر و کره نرم شده در دمای اتاق را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه میکس کنید تا یک مایه خامه‌ای صاف و یکدست به دست بیاید.

مرحله ششم؛ خامه کشی کیک ردولوت

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت قرمز و کافی شاپی باید روی لایه اول کیک را کاملا با کرم چیز یا همان کرم خامه پنیری خوب بپوشانید. حالا لایه دوم کیک را هم با دقت روی لایه اول کیک بگذارید و با کرم چیز تمام سطح آن را بپوشانید. باقی مانده خامه پنیری را روی سطح اطراف کیک بمالید تا تمام سطح کیک با خامه پنیری پوشانده شود.

نحوه تزیین کیک ردولوت

  • برای تزیین کیک ردولوت مجلسی می‌توانید روی سطح کیک ردولوت را با خامه فرم گرفته قنادی و مغز گردو یا هر میوه و آجیل دیگری که دوست دارید تزیین کنید. بهتر است برای تزیین کیک با خامه از ماسوره استفاده کنید.
  • قسمت پف کرده کیک را که با چاقو بریده بود دور نیندازید. آن را با دست خرد کنید و روی کیک بپاشید تا ترکیب چشم‌نوازی از دو رنگ قرمز و سفید روی کیک ایجاد شود.
  • بعد از تزیین کیک بهتر است به مدت ۳ ساعت آن را در یخچال بگذارید تا کیک طعم خامه و پنیر را خوب به خودش بگیرد. کیک ردولوت را تا سه روز می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.

 

فوت و فن‌های درست کردن کیک ردولوت

*با این مقدار مواد یک کیک ردولوت دو لایه به دست می‌آید. اگر مقدار موادتان بیشتر باشد می‌توانید یک کیک ردولوت سه یا چهار لایه هم داشته باشید.

*طرز تهیه کیک ردولوت بدون سرکه هیچ مشکلی ندارد. سرکه سفید به کار رفته در تهیه کیک ردولوت تاثیری در طعم نهایی کیک نخواهد داشت. سرکه برای خوش‌رنگ شدن رنگ سرخ کیک به کار می‌رود.

*طرز تهیه کیک ردولوت با پودر آماده کیک و بدون فر هم امکان‌پذیر است. در طرز تهیه کیک ردولوت با پودر آماده باید تنها به دستورالعمل ذکر شده روی بسته بندی محصول دقت کنید.

*کیک ردولوت را به صورت کاپ کیک ردولوت در قالب‌های مافین هم می‌توانید تهیه کنید. به این ترتیب می‌توانید کاپ کیک دو نفره ولنتاین داشته باشید.

*کیک ردولوت را به صورت جار کیک ردولوت در شیشه‌های کوچک به خصوص برای مناسبت روز ولنتاین هم می‌توانید تهیه کنید.

*در طرز تهیه کیک ردولوت با لبو باید ۴ عدد لبو را حلقه کنید و برای حدود نیم ساعت با آب بجوشانید. زمانی که آب لبو کاملا خارج و خوشرنگ شد، می‌توانید از آب لبو برای کیک ردولوت استفاده کنید. توجه داشته باشید که هر چقدر آب لبو غلیظ‌تر و پر رنگ‌تر باشد، کیک شما نیز خوش رنگ‌تر خواهد شد.

*برای خوش طعم و عطر شدن کیک ردولوت می‌توانید در طرز تهیه کیک قرمز مخملی از اسانس توت فرنگی استفاده کنید.

*از آنجایی که مایه کیک مخملی قرمز کمی رقیق‌تر از سایر کیک‌ها است، از همین رو برای هم زدن مواد می‌توانید برای مدت ۳۰ ثانیه از کندترین دور همزن استفاده کنید.

*معمولاً در طرز تهیه کیک ردولوت از رنگ خوراکی استفاده می‌شود. اما شما می‌توانید به جای رنگ قرمز از آب لبو نیز استفاده کنید. در طرز تهیه کیک ردولوت با آب لبو باید لبو را بپزید. سپس آب آن را جدا کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم غلیظ شود. سپس می‌توانید از این آب خوش رنگ برای رنگ بخشیدن به کیک ردولوت استفاده نمایید.
*در طرز تهیه کیک ردولوت مخصوص کافی‌شاپی می‌توانید برای لایه‌های بین کیک از ترکیب شکلات سفید، پنیر خامه‌ای و خامه صبحانه زده شده نیز استفاده کنید.

*توجه داشته باشید که برای تهیه لایه خامه‌ای در ابتدا همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.

*اگر برای تهیه کیک ردولوت خانگی از فر برقی استفاده می‌کنید، باید دمای فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

*برای مزه‌دار کردن لایه‌های کیک می‌توانید از مغز گردوی خرد شده و میوه‌هایی تازه خرد شده نیز به سلیقه خودتان استفاده کنید.

*یکی از بهترین روش‌ها برای تزیین کیک ردولوت خامه کشی سطح کیک و سپس ریختن خرده کیک‌های قرمز رنگ روی آن است. برای این کار می‌توانید از خرده کیک‌هایی که حین بریدن لایه‌های کیک ایجاد می‌شود، استفاده کنید.

*استفاده از جوش شیرین به جای بیکینگ پودر در کیک ردولوت موجب پررنگ‌تر شدن رنگ قرمز کیک شما می‌شود.

*برای خوش‌طعم شدن کیک ردولوت می‌توانید از مقداری اسانس توت فرنگی نیز در کیک استفاده کنید.

*مایه کیک ردولوت باید کمی رقیق‌تر از سایر کیک‌ها باشد. به خاطر داشته باشد که اگر آرد به خوبی با مواد کیک مخلوط نشد، حتماً مواد کیک را به مدت ۳۰ ثانیه با دور کند همزن ترکیب کنید.

 

سوالات متداول

طعم کیک ردولوت چیست؟

طعم ردولوت کیک معمولاً به فیلینگ کیک ردولوت و اسانس‌های به کار رفته به آن بستگی دارد. اما معمولاً در طرز تهیه کیک ردولوت کافی شاپی از طعم دهنده خاصی در داخل کیک استفاده نمی‌شود و از همین رو طعم متفاوتی با کیک‌های ساده یا وانیلی ندارد.

کیک ردولوت چیست؟

همانطور که در آموزش کیک ردولوت مشاهده کردید، کیک ردولوت درواقع یک نوع کیک با بافت قرمز و خوش رنگ است که بیشتر به خاطر ظاهر خاصی که دارد، معروف است.

طرز تهیه کیک ردولوت با لبو چگونه است؟

در دستور کیک ردولوت با لبو معمولاً از آب لبوی غلیظ شده به جای رنگ خوراکی قرمز استفاده می‌شود.

بهترین روش تزیین کیک قرمز ردولوت چیست؟

اگر نگاهی به عکس تزیین کیک ردولوت بیندازید، متوجه می‌شوید که بیشتر این کیک‌ها با استفاده از خرده‌های کیک، خامه قرمز یا خامه شکلاتی و ترافل‌ها و بیسکویت‌های مختلف تزیین می‌شوند.

منبع : کوروش

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.