پخت و دم کشیدن سریع برنج در 10 دقیقه

0

آموزش پخت و دم کشیدن فوری برنج

تا به حال پیش آمده که نزدیک صرف شام مهمان سرزده داشته باشید، یا به هر علتی تعداد مهمان ها اضافه شود؟ آیا شده که فرصت بسیار کمی برای پخت پلو داشته باشید؟ این راهکار را به خاطر بسپارید تا در موقعیت نگران کننده مانند یک سرآشپز ماهر بدرخشید.

پخت سریع برنج آشپزی ساده سریع فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی

سریع ترین روش پخت پلو

در ادامه این بخش از آشپزخانه کارستان روشی را به شما می آموزیم که معمولا در رستوران ها که تعداد دقیق غذا مشخص نیست، سرآشپزان ماهر به کار می گیرند، پس اگر زمانی مهمان ناخوانده داشتید، به روش زیر عمل کنید و یک پلو خوشمزه و سریع تهیه نمایید:

  1. دو قابلمه را پر از آب کنید.
  2. هر دو قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
  3. در یکی از قابلمه ها برنج را بجوشانید وکمی نمک بریزید و آبکش نمایید.
  4. آبکش را بر روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است، قرار دهید. (از آبکش فلزی استفاده نمایید) البته سطح آب داخل قابلمه نباید بطوری باشد که با برنج های داخل آبکش برخورد داشته باشد.
  5. درب قابلمه را بگذارید.
  6. بخار با شدت زیاد به برنج ها برخورد می کند و موجب دم کشیدن سریع برنج ها خواهد شد.
  7. با این روش در کمتر از 10 دقیقه برنجتان آماده خواهد بود.
  8. این برنج را می توانید با کره سرو نمایید.

منبع :نمناک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.