طرز تهیه پیتزا حلزونی فینگرفود مجلسی

0

پیتزا حلزونی یکی از انواع پیتزا ها می باشد که بسیار خوشمزه است که می توانید به صورت رولی با مواد دلخواه تهیه کنید. پیتزا حلزونی یک فینگرفود بسیار جذاب می باشد که طعم و مزه فوق العاده دارد و برای تولد و مهمانی ها گزینه بسیار خوبی می باشد.

طرز تهیه پیتزا حلزونی طرز تهیه پیتزا پپرونی طرز تهیه پیتزا تک نفره طرز تهیه پیتزا خوشمزه آشپزی با فر آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی

این پیتزا از دو بخش تشکیل شده در بخش اول تهیه خمیر را به شما یاد خواهیم داد و بعد مواد میانی باید تهیه کنید و باید خمیر را با مواد میانی رول کنید و به شکل حلزونی تهیه کنید.

امروز طرز تهیه پیتزا حلزونی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا حلزونی

  • شیر ۱۶۵ گرم
  • خمیر مایه فوری ۱/۲ ق غذا خوری
  • شکر ۱ ق چای خوری
  • نمک ۲/۳ ق چای خوری
  • روغن زیتون یا مایع ۱ ق غذا خوری
  • آرد ۲۵۰ گرم
  • رومال : یک تخم مرغ کامل و ۱ق چای خوری شیر

مواد لازم برای مواد میانی پیتزا حلزونی

  • پپرونی ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ۱/۲ عدد
  • سس کچاب به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم

 

طرز تهیه پیتزا حلزونی خوشمزه برای مهمانی و تولد

مرحله اول: مخلوط کردن

شیر به دمای محیط رسیده را به همراه خمیر مایه و  روغن زیتون خوب مخلوط کنید و هم بزنید. در ادامه نمک و آرد را روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یک خمیر یکدستی بدست بیاید. در تهیه این پیتزا از خمیر فوری استفاده شده که نیازی به عمل آوزی ندارد ولی شما می توانید ابتدا خمیر مایه را به همراه شیر عمل بیاورید و بعد به مخلوط فوق اضافه کنید.

مرحله دوم: استراحت خمیر

در ادامه خمیر را باید برای ۱۵ دقیقه با دست ورز دهید تا نرم و لطیف شود. می توانید خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه داخل استند میکسر با سرعت کند ورز دهید و یا می توانید برای ۱۰۰ بار به سطح بکوبید. کاسه را چرب کنید و خمیر را به شکل توپ در بیاورید و برای ۱ ساعت در محیط گرم بگذارید تا استراحت کند و حجیم شود.

مرحله سوم: افزودن مواد میانی

بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید و به شکل مستطیل روی سطح آردپاشی شده باز کنید و روی خمیر سس کچاب بریزید و با فرچه آشپزی خوب پخش کنید. در ادامه روی خمیر پپرونی خرد شده و فلفل دلمه رنگی ریز شده بریزید و بعد روی مواد پنیر پیتزا بریزید و کیم بادست به خمیر فشار دهید و بعد خمیر را از پایین شروع به رول کردن کنید و با کمک چاقو تیز برش بزنید.

مرحله چهارم: پخت پیتزا حلزونی

پیتزا های برش زده را روی سینی کاغذ روغنی انداخته قرار دهید و با تخم مرغ و شیر هم زده رومال کنید و روی سینی را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه دیگر استراحت دهید تا پف کند. در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پیتزا حلزونی خوشمزه پخته شود. نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.