طرز تهیه پاستا برنجی با میگو لذیذ

0

پاستا برنجی یکی ازا انواع پاستا ها می باشد که بسیار قدیمی و محبوب هستند که به صورت دانه برنج می باشد و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است. شما می توانید پاستا دانه برنجی با مواد مختلف تهیه کنید که این بار تصمیم داریم با میگو این پاستا را به شما یاد دهیم که علاوه بر طعم خوب پاستا برنجی از خواص خوب میگو نیز بهرمند شوید.

طرز تهیه پاستا برنجی با میگو آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای خونگی آموزش غذای مجلسی آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی

میگو یکی از گوشت های دریایی می باشد که خیلی ها به دلیل روش پخت نامناسب و اشتباه مرینت کردن مواد نمی توانند آن را به خوبی طبخ کنند ولی در این پاستا یکی از بهترین مرینت ها میگو را به همراه پاستا فوق العاده یاد خواهید گرفت. پاستا برنجی از آرد و آب تهیه شده است و تاریخچه آن به چین باز می گردد.

امروز طرز تهیه پاستا برنجی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای تهیه پاستا برنجی با میگو

  • میگو ۱۰ الی ۱۵ عدد
  • روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
  • آبلیموترش تازه ۲ ق غذا خوری
  • پاستا برنجی ۱ بسته
  • گوجه ۵ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • کرفس ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
  • جعفری و پیازچه خرد شده ۳ ق غذا خوری
  • فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، پودر تخم گشنیز، جوز هندی، اورگانو، گرانول سیر به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاستا برنجی با میگو لذیذ و ساده

مرحله اول: مرینت کردن میگو

ابتدا باید میگو را مزه دار کنید. برای مزه دار کردن میگو می توانید به دلخواه از انواع سایز های میگو استفاده کنید. میگوها را به همراه روغن زیتون و آبلیموترش تازه و تمام ادویه ها داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید و میگو ها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خورد میگو برود.

مرحله دوم: تهیه سس مخصوص

در ادامه گوجه ها را رنده ریز بزنید و یا با کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی بزنید تا له شود. پوره گوجه فرنگی را داخل یک تابه ریخته و کمی روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بگذارید برای ۷ دقیقه با درب بسته تابه بجوشد، سپس سیر رنده شده و رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و آب اضافه گوجه کشیده و غلیظ شود.

مرحله سوم: سرخ کردن میگو

بعد از نیم ساعت میگو ها را از یخچال خارج کنید و کف یک تابه گریل یا معمولی سرخ کنید تا طلایی شود. بهترین زمان برای پخت میگو ۷ الی ۸ دقیقه می باشد و پخت بیشتر از این باعث سفت شدن میگو ها می شود.

مرحله چهارم: تهیه پاستا برنجی

در ادامه داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و صبر کنید بجوش بیاید و مطابق بسته بندی آن را بجوشانید تا نرم شود. سپس بدون آبکش کردن کردن به سس در حال جوش اضافه کنید و جعفری و پیازچه را بریزید و هم بزنید در انتها میگو را اضافه کنید و هم بزنید. پاستا برنجی ما آماده شده است. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه پاستا برنجی فوری و خوشمزه با میگو

  1. اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید از پودر سیر نیز استفاده کنید.
  2. پاستا نیازی به آبکش کردن ندارد و با کمک کفگیر داخل سس بریزید.
  3. می توانید از سبزیجات دلخواه در این پاستا استفاده کنید.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.