طرز تهیه کیک شکلاتی خیس (براونی )+عکس

0

کیک شکلاتی خیس (براونی ) مواد لازم:

شکر یک ونیم لیوان

روغن یک لیوان

آرد دو لیوان

شیر یک ونیم لیوان

تخم مرغ سه عدد

بکینگ پودر ۱۰ گرم معادل یک قاشق غذا خوری

وانیل ۵ گرم معادل یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو ۵۰ گرم

طرز تهیه:

آرد با وانیل و بکینگ پودر باهم مخلوط کرده و ۳ باز الک کنید شکر شیر روغن مایع پودر کاکائو با همزن هم بزنید  بعد یک لیوان از مایع را بردارید و کنار بگذارید

بعد تخم مرغ هارا که به دمای محیط رسیده را اضافه کرده و با همزن هم بزنید در نهایت مخلوط ارد  را اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق هم بزنید همزن لازم نیست

ظرف مورد نظر را چرب کنید ارد بپاشید بهتر است کاغذ روغنی کف ظرف بندازید مواد را در ظرف ریخته و در فر که از قبل گرم کردیم میگذاریم با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه  مدت زمان به طور نسبی است قبل خارج کردن از فر وسط کیک را چنگال زده اگه ب چنگال نچسبید کیک کاملا پخته بعد از پخته شدن کیک با سیخ چوبی  سوراخ هایی در کیک ایجاد کرده و مایعی که کنار گذاشتید را روی آن ریخته و کنار بگذارید تا کاملا سرد شود بعد سرو کنید نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.