طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی خوشمزه +عکس
مرغ ترش مازندرانی:
برای دونفر
مواد لازم:
دو تیکه سینه ی مرغ
سه قاشق غذا خوری رب انار
دو عدد پیاز متوسط
سبزی معطر(ریحان/جعفری /گشنیز/ساقه سبز سیر/نعناع) به اندازه یک پیاله
گردو آسیاب شده دو قاشق غذا خوری
ادویه کاری و زردچوبه و فلفل و نمک
طرز تهیه:
پیاز را ریز خورد می کنیم یا رنده می کنیم ادویه و زرد چوبه ونمک و فلفل اضافه می کنیم تف می دهیم بعد گردو را اضافه کرده وتا روغن انداختن و سبک شدن گردو تف می دهیم در یک ماهیتابه جدا سبزی معطر خورد شده را سرخ می کنیم (حواستون باشه سرخ کردن زیاد سبزی معطر باعث تلخی سبزی میشه پس نهایت تا یک ربع سرخ کردن را ادامه بدهید.)
به گردوی سبک شده ربع انار را اضافه کنید (البته اگر علاقه بیشتری به غذای ترش دارین می تونید رب انار بیشتری اضافه کنید .این غذا باید ترش باشه)بعد از یه خورده تف دادن رب انار سبزی معطر را به به آن اضافه کنیدبعد از مخلوط کردن به اندازه سه لیوان آب اضاف کنید .
حالا روی سینه های مرغ زرد چوبه بمالید و چند دقیقه صبر کنید و در روغن داغی که کمی نمک به آن اضافه کردید مرغ هارو سرخ کنید و در داخل سس تهیه شده قرار بدین.
شعله را کم کنید تا غذای خوش عطر شما جابیوفته و روغن بندازه. نوش جان