چگونه یک ترشی بادمجان خوشمزه تهیه کنیم ؟
ترشی بادمجان دودی :
مواد لازم :
بادمجان
سیر
ادویه ترشی/زرد چوبه/فلفل سبز /گل پر
سس فلفل گالری
طرز تهیه:
بادمجان هارا با پوست بشورید و کباب کنید بعد پوست بگیرید(سعی کنید کامل پوست کباب شده را جدا نکنید که بوی دود روی بادمجان ها بماند و توی ترشی قشنگی و نماد دودی بودن رو داشته باشه)
رو تخته گوشت بادمجان هارا با چاقو تیکه تیکه کنید و سیر هارا پوست کنده و ریز ریز کنید فلفل هارو هم ریز ریز کنید و به مواد اضافه کنید و در صورت تمایل به ترشی سس فلفل(گالری ) اضافه کنید .
ادویه ترشی و زرد چوبه و گلپر(بیشتر باشه عطر خوبی به ترشی میده) در یک ظرف مناسب به مواد اضافه کنید حالا به مقدار لازم به ترشیتون سرکه اضافه کنید (این ترش خوشمزه باید سرکه ی آن ازترشی لیته شل تر باشه )
حالا ترشیتون رو در یک شیشه مناسب بریزید ودر آن را محکم ببندید و یه هفته بعد قابل استفاده است. نوش جان
این ترشی بی نظیره ……