طرز تهیه اشکنه تخم مرغ ؛ از این خوشمزه‌ تر نمی‌شود

0

 اشکنه از آن غذا‌های راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.

 

مواد لازم برای تهیه اشکنه:

تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز: ۱ عدد درشت
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه طرز تهیه اشکنه عدس طرز تهیه اشکنه تخم مرغ آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی ساده سریع آموزشگاه آشپزی کتاب آشپزی نکات آشپزی جدید

طرز تهیه و دستور پخت اشکنه:

۱. پیاز‌ها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.

۲. وقتی که پیاز‌ها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.

۳. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.

۴. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

۵. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.

۶. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آن‌ها را کاملاً هم بزنید.

۷. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ‌ها سفت و بسته نشود.

۸. میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.

۹. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.

منبع: ایرنا

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.