طرز تهیه خورشت خوشمزه داوود پاشا مرحله به مرحله

0

خورشت داوود پاشا

حذف شرط: طرز تهیه خورشت داوود پاشا طرز تهیه خورشت داوود پاشاحذف شرط: آموزش خورشت خوشمزه آموزش خورشت خوشمزهحذف شرط: دستور پخت خورشت داوود پاشا دستور پخت خورشت داوود پاشاحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: نکات آشپزی جدید نکات آشپزی جدید

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله ۳۰۰گرم
پیاز دو عدد متوسط
نعناع خشک یک قاشق غذا خوری
رب انار ملس دو قاشق غذاخوری (که من از دو نوع ترش و شیرین استفاده کردم )
آب یک لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا یکی از پیازها را رنده کرده و با ادویه به گوشت اضافه می کنیم .بعد از ورز دادن به صورت قلقلی هایی اندازه یه گردو آماده کرده و داخل یخچال نیم ساعت استراحت می دهیم .
دراین فرصت پیاز بعدی رو هم رنده کرده و با کمی کره و کمی روغن تفت می دهیم . بقیه ادویه را بهش اضافه می کنیم .بعد نعناع خشک رو هم اضافه کرده ورب انار را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد یک لیوان آب اضافه می کنیم.
بعد قلقلی هارا کمی تفت داده و به خورشت اضافه می کنیم .با حرارت کم نیم ساعت اجازه می دهیم که خورشت بپزه و جابیوفته .(درصورت علاقه می توانید قبل از تفت دادن رب انار دو قاشق گردو آسیاب شده به مواد اضافه کنید.که هم باعث چرب شدن غذا میشه هم خوشمزه ترش می کنه)

نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.