طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه ،غذای خانگی

0

در گزارش زیر طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه را به شما آموزش می‌دهیم.

در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه آشنا کنیم.

مواد لازم:

▪ مرغ متوسط یک عدد
▪ لپه یک فنجان سرخالی
▪ پیاز متوسط یک عدد
▪ مغز لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری
▪آب گوجه فرنگی یک فنجان
▪ رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
▪ سیب زمینی ۵ عدد
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

طرز تهیه آبگوشت مرغ طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه طرز تهیه آبگوشت مرغ با نخود آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آموزشگاه آشپزی کتاب آشپزی نکات آشپزی جدید آموزش غذای محلی آموزش غذای خوشمزه غذایی خوشمزه با مرغ
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید.
مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید.
بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

منبع:ایران بانو

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.