آموزش فوت و فن آشپزی حرفه ای
قبل از هر چیزی لازم دیدم که خلاصه مطلبی از فوت و فن آشپزی رو بهتون تقدیم کنم چراکه هر چقدر هم که مواد آشپزی تازه و به مقدار زیاد استفاده بشه تا زمانی که مهارت آشپزی و ترفندهای اون رو بلد نباشید نمی تونید یک آشپز ماهر باشید.قصد دارم در این مطلب یکسری از ترفند های آشپزی رو بگم امیدوارم که به دردتون بخوره…..
*برای ترد و خوشمزه شدن سیب زمینی سرخ کرده ابتدا به مدت ۳دقیقه سیب زمینی هارو در آب جوش و بلافاصله به مدت ۳دقیقه در ظرف یخ خورد شده قرار بدهید بعد از اب کش کردن و خشک شدن سیب زمینی هارو سرخ کنید.
*برای جلوگیری از خمیر شدن ماکارانی به هنگام خوشیدن ماکارانی به آب آن زرد چوبه اضافه کنید.
*اگر تعداد زیادی بادمجان دارید و با توجه به گرانی و کمبود روغن نگران مصرف بالای روغن به هنگام سرخ کردن هستید می تونید قبل از سرخ کردن بادمجان هارا در یه تخم مرغ هم زده غلت داده و بعد از گرفتن اضافه های تخم مرغ بادمجان هارا سرخ کنید(خواهید دید که چقدر روغن کم مصرف میشه.)
*برای خوش عطر شدن غذاتون حتما ادویه و زرد چوبه را در روغن غذاتون تفت بدید.
*راز یه فسنجون جا افتاده یه قاشق آرد تفت داده شده تو روغنه که باید به خورشتتون اضافه کنید.
*برای نچسبیدن گوشت و ماهی به ماهیتابه هنگام سرخ کردن,به روغن ماهیتابه یه خورده نمک اضافه کنید.
*برای خوب و خوش رنگ شدن مرغ قبل از سرخ کردن روی ان زردچوبه بمالید.
*برای پس دادن روغن خورشت در انتها دو تکه یخ داخل خورشتتون بندازین.
*اگه می خواید برنجتون خوب قد بکشه و به اصطلاح ری کنه بهش شوک وارد کنید.چه جوری؟ وقتی در حال جوشه یه فنجون آب سرد به آن اضافه کنید.
*برای نترکیدن تخم مرغ آب پز به هنگام جوشیدن ,تخم مرغ را در یک کیسه فریزر بدارید و کمی نمک روش بپاشین وبعد از گره زدن کیسه اون رو داخل آب جوش قرار بدین.
*سس خردل در جوجه هم باعث ترد شدن وهم باعث لذیذ شدن جوجه میشه.
*برای زرشک پلو با مرغ ,زرشک رو تفت نداده به مواد اضافه کنید چون تفت دادنش باعث ترشیه زیاد میشه.
موفق باشید.
کارستان