طرز تهیه کاچی مجلسی

0

کاچی مجلسی

در این مقاله می‌توانید طرز تهیه کاچی مجلسی را در ادامه یاد بگیرید.

* این اندازه برای شیش نفر هست *

 

مواد لازم:

آرد سفید گندم یک لیوان

نبات آسیاب شده ۳/۴لیوان (یا شکر یا عسل)(من شکر زدم)

روغن حیوانی یا جامد نصف لیوان

کره یه بسته ۱۰۰ گرمی

آب ۴ لیوان

گلاب نصف لیوان

زعفران دم کرده به مقدار لازم

عرق هل نصف فنجان( اختیاری)

عرق دارچین نصف فنجان( اختیاری)

خلال بادام و پسته خیس کرده ( مقدار لازم . اختیاری)

پودر هل یک قاشق چای خوری

پودر دارچین به مقدار لازم

(مقدار روغن و کره را میتونید کمتر کنید مشکلی پیش نمیاد)

 

طرز تهیه دسر های خوشمزه طرز تهیه کاچی طرز تهیه کاچی خوشمزه طرز تهیه کاچی مجلسی آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش آشپزی آموزشگاه آشپزی کتاب آشپزی آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای خونگی آموزش غذای محلی غذای سنتی ایرانی طرز تهیه غذای خوشمزه

طرز تهیه:

۴.نبات کوبیده شده یا شکر را با آب روی حرارت می گذاریم بجوشد.

تازمانی که شکر یا نبات حل بشه کافیه.زیاد نجوشونید و سپس اگر لازم بود آن را از صافی رد کنید . زعفران و پودر هل و گلاب و عرق هل و دارچین را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

 

  1. روغن و کره را در یک قابلمه ریخته , پس از ذوب شدن روغن ارد را کم کم اضافه می کنیم . بعد با قاشق چوبی ان را مرتب به هم می زنیم.

 

۲.شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود و به رنگ دلخواهتان دربیاد.

 

۳.بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

 

۵و۶.شربت آماده شده را کم کم به آن اضافه می کنیم.

 

۷و۸.با همزن دستی مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود.

 

۹.خلال بادادم و پسته را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجددا روی حرارت ملایم قرار می دهیم و دم میگذاریم تا کاچی جا بیفتد.

 

میتونید مقدار روغن و کره را کمتر کنید.

این مقدار شیرینیش اندازه است.

اگه دو ست داشتید شما بیشترش کنید.

مواردی هم که نوشتم اختیاری میتونید حذف کنید.

اگر سفت شد میتونید بهش آبجوش  کم کم اضافه کنید.

هر چقدر آرد رو بیشتر تفت بدید کاچی تیره تر میشه.

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.