طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه / پلو با ته دیگ مرغ

0

در گزارش زیر طرز تهیه چین مرغ خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

ته چین مرغ/ارمنی پلو/ته انداز مرغ/ پلو با ته دیگ مرغ

*برای ۴ نفر*

مواد لازم:

کتف مرغ یا بال مرغ

برنج ۴ پیمانه

عدس ۲۵۰ گرم

دارچین و زعفران و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

تکه های مرغ خام را از قبل با نمک و زعفران مزه دار کنید و کف قابلمه نچسب روغن بریزید و کمی نمک بپاشید و تکه های مرغ را کف قابلمه بچینید,سعی کنید تکه های مرغ را تنگ هم بذارید. چون وقتی میپزن از هم جدا میشن و اگه چسبیده بهم بذارید در آخر ته دیگش قشنگ تره…

برنج را آبکش کنید ,نذارید برنج نرم بشه باید کمی دون باشه, مقداری از برنج را با زعفران قاطی کنید و روی مرغ ها پهن کنید , البته می تونید برنج زعفرانی را به صورت حلقه ای  دور قابلمه بریزید , اینجوری وقتی ته چین رو توی دیس برمی گردونید لایه زعفرانیش پهن تر و مشخص تره.

 آموزش پخت پلو با ته دیگ مرغ  طرز تهیه ارمنی پلو  طرز تهیه ته انداز مرغ  طرز تهیه ته چین دو رنگ  طرز تهیه ته چین مرغ  آموزش غذای خوشمزه  آموزش غذای محلی  آموزش غذای مجلسی  بهترین غذای جهان  طرز تهیه غذای خوشمزه  مجله آشپزی  کتاب آشپزی  آموزشگاه آشپزی  آشپزی بدون فر  آموزش آشپزی جدید

بقیه ی برنج رو دو قسمت کنید و یه قسمتش رو روی برنج زعفرونی بریزید , پهن کنید و با کف دست کمی فشار دهید و قسمت بعدی را با عدس پخته مخلوط کنید و روی برنج سفید پهن کنید , لای عدس پلو پودر دارچین بپاشید.

می تونید اول عدس پلو را بذارید بعد پلو سفید رو,فرقی نداره, و یا می تونید اگه برنجتون زیاده سه لایه رو تکرار کنید, یعنی به جای سه لایه ,شش لایه بریزید.

شعله را کم کنید و شعله پخش کن بذارید وگرنه مرغ ها خشک میشن و ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بذارید.

در آخر روغن داغ کنید و توی دیس برگردونید.

 

*راز خوشمزگی این غذا تو استفاده از زعفران زیاده .

*دارچین و زعفران عطر خیلی دلپذیری به این غذا میدن از طعمش هم نگم که …

امیذوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید….

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.