طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه / پلو با ته دیگ مرغ
در گزارش زیر طرز تهیه چین مرغ خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
ته چین مرغ/ارمنی پلو/ته انداز مرغ/ پلو با ته دیگ مرغ
*برای ۴ نفر*
مواد لازم:
کتف مرغ یا بال مرغ
برنج ۴ پیمانه
عدس ۲۵۰ گرم
دارچین و زعفران و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
تکه های مرغ خام را از قبل با نمک و زعفران مزه دار کنید و کف قابلمه نچسب روغن بریزید و کمی نمک بپاشید و تکه های مرغ را کف قابلمه بچینید,سعی کنید تکه های مرغ را تنگ هم بذارید. چون وقتی میپزن از هم جدا میشن و اگه چسبیده بهم بذارید در آخر ته دیگش قشنگ تره…
برنج را آبکش کنید ,نذارید برنج نرم بشه باید کمی دون باشه, مقداری از برنج را با زعفران قاطی کنید و روی مرغ ها پهن کنید , البته می تونید برنج زعفرانی را به صورت حلقه ای دور قابلمه بریزید , اینجوری وقتی ته چین رو توی دیس برمی گردونید لایه زعفرانیش پهن تر و مشخص تره.
بقیه ی برنج رو دو قسمت کنید و یه قسمتش رو روی برنج زعفرونی بریزید , پهن کنید و با کف دست کمی فشار دهید و قسمت بعدی را با عدس پخته مخلوط کنید و روی برنج سفید پهن کنید , لای عدس پلو پودر دارچین بپاشید.
می تونید اول عدس پلو را بذارید بعد پلو سفید رو,فرقی نداره, و یا می تونید اگه برنجتون زیاده سه لایه رو تکرار کنید, یعنی به جای سه لایه ,شش لایه بریزید.
شعله را کم کنید و شعله پخش کن بذارید وگرنه مرغ ها خشک میشن و ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بذارید.
در آخر روغن داغ کنید و توی دیس برگردونید.
*راز خوشمزگی این غذا تو استفاده از زعفران زیاده .
*دارچین و زعفران عطر خیلی دلپذیری به این غذا میدن از طعمش هم نگم که …
امیذوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید….
کارستان