طرز تهیه مهلبیه بهار نارنج +مواد لازم

0

در این گزارش  آموزش طرز تهیه دسر مهلبیه بهارنارنج  را به شما همراهان گرامی آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای دسر مهلبیه بهارنارنج  :

  1. شیر:  ۲ لیوان
  2. شیر خشک : ۱ قاشق غذای  خوریسر پر
  3. نشاسته ذرت : ۴ قاشق غذار خوری
  4. شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  5. خامه صبحانه: ۵۰ گرم
  6. عرق بهارنارنج: ۴ ق غ
  7. موز :۱ عدد
  8. خلال پسته ( واسه تزئین )

 

طرز تهیه دسر بهار نارنج طرز تهیه دسر خوشمزه طرز تهیه دسر مهلبیه بهارنارنج آموزش آشپزی آموزشگاه آشپزی آشپزی ساده سریع ترفندهای آشپزی مجله آشپزی طرز تهیه ژله زیبا

طرز تهیه:

شیر , شیر خشک,نشاسته ذرت, شکر و بهارنارنج رو باهم مخلوط می کنیم و میذاریم روی حرارت ملایم و مدام هم می زنیم تا غلیظ شه,بعد از اینکه غلیظ شد خامه را اضافه می کنیم ,هم می زنیم و از روی حرارت برمیداریم,

ته ظرف سرومون رو موز میچینیم ,دسر رو روش می ریزیم تا گرمه چون سریع میبنده ,روشو هم با خلال پسته تزئین می کنیم و چند ساعت میذاریم تو یخچال, امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید./ نوش جان

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.