طرز تهیه مهلبیه بهار نارنج +مواد لازم
در این گزارش آموزش طرز تهیه دسر مهلبیه بهارنارنج را به شما همراهان گرامی آموزش می دهیم.
مواد لازم برای دسر مهلبیه بهارنارنج :
- شیر: ۲ لیوان
- شیر خشک : ۱ قاشق غذای خوریسر پر
- نشاسته ذرت : ۴ قاشق غذار خوری
- شکر: ۴ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه: ۵۰ گرم
- عرق بهارنارنج: ۴ ق غ
- موز :۱ عدد
- خلال پسته ( واسه تزئین )
طرز تهیه:
شیر , شیر خشک,نشاسته ذرت, شکر و بهارنارنج رو باهم مخلوط می کنیم و میذاریم روی حرارت ملایم و مدام هم می زنیم تا غلیظ شه,بعد از اینکه غلیظ شد خامه را اضافه می کنیم ,هم می زنیم و از روی حرارت برمیداریم,
ته ظرف سرومون رو موز میچینیم ,دسر رو روش می ریزیم تا گرمه چون سریع میبنده ,روشو هم با خلال پسته تزئین می کنیم و چند ساعت میذاریم تو یخچال, امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید./ نوش جان
کارستان