طرز تهیه سینه مرغ شکم پر خوشمزه +مواد لازم

0

در این مقاله به طرز تهیه سینه مرغ شکم پر (سینه مرغ مغز دار) معرفی می کنیم.

 

مواد لازم برای سینه مرغ شکم پر: 

سینه مرغ : ۲ عدد (برای سه نفر)

پیاز : ۱ عدد

زرشک : ۴ قاشق غذا خوری

گردوی ریز خرد شده: ۳ قاشق غذا خوری

جعفری ریز خرد شده : ۲ ق غ

رب انار : ۲ قاشق غذا خوری

رب گوجه : ۱ ق مرباخوری ( اختیاری)

شکر یا عسل : به مقدار کم ( اختیاری)

زعفران / فلفل سیاه / نمک : به مقدار لازم

روغن

آموزش پخت سینه شکم پر طرز تهیه سینه شکم پر طرز تهیه سینه مرغ شکم پر خوشمزه طرز تهیه سینه مغز دار طرز تهیه غذایی خوشمزه با مرغ طرز تهیه غذایی لذیذ با سینه مرغ آموزش پخت رول مرغ شکم پر طرز تهیه ته چین مرغ آشپزی با فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی طرز تهیه پیش غذا خوشمزه

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر : 

ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده و از قسمت بالای سینه یک شکاف طولی داده و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید اما مواظب باشید از پایین و اطراف باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک و فلفل سیاه و زعفران آغشته کنید و یک ساعتی اجازه دهید تا عطر زعفران رو بگیره…

در ماهیتابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید ,گردو /زرشک /جعفری /رب انار و در صورت تمایل کمی شکر یا عسل,نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید….

سپس داخل سینه مرغ را با این مواد پر کنید….

در ماهیتابه ای روغن بریزید سینه های پرشده رو با نصف استکان زعفران دم شده و در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری رب گوجه تفت بدید. و نصف استکان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله کم پخته بشه و گردو روغن پس بده(برای ملس شدنش هنگام پخت می تونید چندتا آلو قندی کنارش قرار بدید)

پس از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس.

میتونید سینه های شکم پر را از عرض برش بزنید و با پلو زعفرانی نوش جان کنید….

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.