طرز تهیه کلوچه کنجدی خونگی +مواد لازم
چگونه یک کلوچه کنجدی خوشمزه در خامه درست کنیم؟
مواد لازم کلوچه کنجدی:
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن مایع:۳/۴ پیمانه
آرد : ۳ لیوان
ماست : ۳ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر : ۱ غذا خوری سر پر
نمک : نوک قاشق چایی خوری
هل سابیده: ۱ قاشق غذا خوری
زعفرون دم کرده غلیظ: ۱ قاشق چایی خوری
وانبل: نصف قاشق چایی خوری
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه کلوچه کنجدی :
آرد و نمک و هل سابیده را مخلوط و سه بار الک می کنیم…
بکینگ پودر و ماست رو مخلوط تا پف دار بشه….
در کاسه بزرگی تخم مرغ و شکر را به مدت ۵ دقیقه همزده تا کشدار و کم رنگ شود….
روغن را اضافه و در حد مخلوط هم می زنیم…
مخلوط ماست و بکینگ پودر را به مواد اضافه و در حد مخلوط هم می زنیم….
وانیل و زعفران دم کرده راغ اضافه می کنیم…
در مرحله ی آخر آرد الک شده را در سه مرحله اضافه می کنیم و به تدریج هم می زنیم تا خمیر کش دار و غلیظ و یکدستی داشته باشیم…
خمیر را در نایلون ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر گذاشته تا چسبندگی آن کم شود ….
بعد از زمان استراحت کف دست را هربار چرب کرده و از خمیر اندازه ی گردو بزرگتر برداشته و گرد کرده و در کنجد غلطانده و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با فاصله می گذاریم ….
سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه در طبقه وسط فر میگذاریم بپزد…
*دمای فرها مختلف است وقتی زیر کلوچه ها کمی طلایی شد از فر در می آوریم و اجازه می دهیم سرد شود بعد از کاغذ جدا کرده ودر ظرف بسته نگهداری می کنیم تا خشک نشود.
*وقتی خلال دندان در کلوچه ها فرو کردیم و تمیز بیرون دربیاد کلوچه ها آماده است بیشتر در فر بگذارید کلوچه ها خشک و سفت میشوند در زمان سرد شدن کمی خودشونو می گیرند.
امیدوارم از آموزشم خوشتون اومده باشه…نوش جان
کارستان