طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه +مواد لازم

0

در این گزارش آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر به اضافه مواد لازم برا پخت را به شما ارائه می کنیم.

 

مواد لازم بادمجان شکم پر:

  1. بادمجان : به تعداد دلخواه
  2. گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
  3. گردو آسیاب شده : ۳ ق غ
  4. پیاز : ۲ عدد
  5. نخود فرنگی : به مقدار دلخواه
  6. رب گوجه : دو قاشق غ
  7. ادویه / زرد چوبه/ نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر طرز تهیه غذای خوشمزه با بادمجان آموزش پخت بادمجان شکم پر آشپزی با فر آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش آشپزی آموزشگاه آشپزی فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی نکات آشپزی جدید آموزش غذای خوشمزه آموزش خورشت خوشمزه

 طرز تهیه بادمجان شکم پر:

بادمجان ها را تمیز بشورید و بعد هر بادمجان را به صورت یکی درمیان پوست بگیرید و یک برش طولی در شکم بادمجان ایجاد کنید فقط مواظب باشید که چاقو از طرف دیگه بادمجان را زخمی نکنه .(مشابه چیزی که تو عکس هست)

بعد در ظرفی آب نمک درست کنید و بادمجان ها را در آن بیاندازید و یک بشقاب روی آنها بذارید که کاملا در آب قرار بگیرند .

حالا در یک ماهیتابه  ۱ عدد پیاز خورد شده را با روغن سرخ کنید و بعد ادویه و نمک و زرد چوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و تفت بدید تا سبک بشه و به روغن بیوفته.( در این مرحله می تونید به دلخواه کمی نعناع خشک اضافه کنید.)

حالا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و سرخ کنید.

طرز تهیه بادمجان شکم پر طرز تهیه غذای خوشمزه با بادمجان آموزش پخت بادمجان شکم پر آشپزی با فر آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش آشپزی آموزشگاه آشپزی فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی نکات آشپزی جدید آموزش غذای خوشمزه آموزش خورشت خوشمزه

در ماهیتابه ای بادمجان هارا از همه طرف سرخ کنید .حالا در ماهیتابه ی دیگر پیاز خورد شده را سرخ کنید و بعد ادویه و زرد چوبه و نمک را تفت و سپس رب را سرخ  کنید و بعد ۲یا سه لیوان آب اضافه کنید. ( آب باید به مقداری باشه که روی بادمجان هایی که قراره توش بذاریم رو نگیره) نخود فرنگی رو هم به سس اضافه می کنیم.

وقتی بادمجانهای سرخ شده سرد شد به آرامی مواد گوشتیمون رو داخل شکم بادمجان ها قرار می دهیم و به آرامی بادمجان های شکم پر را داخل سس قرار می دهیم و در ماهیتابه را می بندیم و با شعله ی خیلی کم می داریم غذای خوشمزمون بپزه….نوش جان

 

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.