طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه +مواد لازم

0

در این گزارش آموزش طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه با سس مخصوص را به شما آموزش می دهیم

 

مواد لازم :

  1. مرغ کوچک ( جوجه ) : ا عدد یک کیلویی
  2. زعفران دم کرده برای مرینت : ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
  3. آب پیاز
  4. آب لیمو
  5. پیاز خلالی
  6. نمک و فلفل : به مقدار لازم
  7. زعفران دم شده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  8. آب : ته استکان

 

برای سس اکبر جوجه:

  • رب انار : به مقدار کم ( ۳ قاشق غذا خوری )
  • گردوی آسیاب شده : ۱ قاشق غذا خوری
  • آب نارنج : به مقدار کم

 آشپزی خانگی  آشپزی ساده سریع  آموزش پخت اکبرجوجه خونگی  طرز تهیه اکبر جوجه  طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ  فوت و فن آشپزی  کتاب آشپزی  مجله آشپزی  طرز تهیه اکبر جوجه گلوگاه  آشپزی بدون فر  ترفندهای آشپزی

طرز تهیه : 

مرغمون رو به دو تیکه ( طولی ) تقسیم می کنیم  و داخل ظرفمون قرار میدیم ,زعفران دم شده ,آب پیاز , نمک و فلفل رو به مرغ اضافه می کنیم و ماساژ می دهیم و بعد پیاز خلالی را زیر و روی مرغ می ریزیم و کمی آب لیمو هم اضافه می کنیم و سلفون می کشیم و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم .

بعد از این مدت تمام پیازها را از مرغ جدا می کنیم  و داخل روغن کم رو و پشت مرغ رو کمی سرخ می کنیم .

بعد مرغ هارا داخل تابه یا قابلمه قرار می دهیم و روی مرغ ها رو به اندازه ۲ پیمانه روغن , کره, زعفران و کمی آب اضافه می کنیم  و زیر گاز را روشن می کنیم و اجازه می دهیم که جوش بیاید و بعد شعله را کم می کنیم  و در ظرف را میگذاریم و اجازه می دهیم که به مدت تقریبا ۱ ساعت بپزه.

نصف این مدت که گذشت مرغ هارا برمی گردانیم و میذاریم طرف دیگه هم بپزه و سرخ بشه .( تو این فاصله اون مقدار آب تبخیر شده و مرغ هامون سرخ میشن)

آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش پخت اکبرجوجه خونگی طرز تهیه اکبر جوجه طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی طرز تهیه اکبر جوجه گلوگاه آشپزی بدون فر ترفندهای آشپزی

برای سس اکبرجوجه       رب انار به همراه گردوی پودر شده و کمی آب نارنج رو باهم مخلوط کنید.

و در کنار برنج زعفرونی و سس رب انار و پیاز و جعفری نوش جان کنید…..

 

*حتما از مرغ تازه استفاده کنید.

*مرغ باید کوچک و وزنش ۱ کیلو تا ۱۲۰۰ باشه .( جوجه)

*حتما با پوست باشه مرغتون و پوستش رو جدا نکنید.

*قسمت انتهای مرغ رو جدا کنید.

*برای اینکه مرغ ظاهرش حفظ بشه من اول تو روغن کم سرخ کردم.

*زمان استراحت اولیه کمتر از ۱۲ ساعت نباشه.

*شعله گاز رو زیاد نکنید چون زود میسوزه.

 

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.