طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه +مواد لازم
در این گزارش آموزش طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه با سس مخصوص را به شما آموزش می دهیم
مواد لازم :
- مرغ کوچک ( جوجه ) : ا عدد یک کیلویی
- زعفران دم کرده برای مرینت : ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
- آب پیاز
- آب لیمو
- پیاز خلالی
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- زعفران دم شده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
- آب : ته استکان
برای سس اکبر جوجه:
- رب انار : به مقدار کم ( ۳ قاشق غذا خوری )
- گردوی آسیاب شده : ۱ قاشق غذا خوری
- آب نارنج : به مقدار کم
طرز تهیه :
مرغمون رو به دو تیکه ( طولی ) تقسیم می کنیم و داخل ظرفمون قرار میدیم ,زعفران دم شده ,آب پیاز , نمک و فلفل رو به مرغ اضافه می کنیم و ماساژ می دهیم و بعد پیاز خلالی را زیر و روی مرغ می ریزیم و کمی آب لیمو هم اضافه می کنیم و سلفون می کشیم و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم .
بعد از این مدت تمام پیازها را از مرغ جدا می کنیم و داخل روغن کم رو و پشت مرغ رو کمی سرخ می کنیم .
بعد مرغ هارا داخل تابه یا قابلمه قرار می دهیم و روی مرغ ها رو به اندازه ۲ پیمانه روغن , کره, زعفران و کمی آب اضافه می کنیم و زیر گاز را روشن می کنیم و اجازه می دهیم که جوش بیاید و بعد شعله را کم می کنیم و در ظرف را میگذاریم و اجازه می دهیم که به مدت تقریبا ۱ ساعت بپزه.
نصف این مدت که گذشت مرغ هارا برمی گردانیم و میذاریم طرف دیگه هم بپزه و سرخ بشه .( تو این فاصله اون مقدار آب تبخیر شده و مرغ هامون سرخ میشن)
برای سس اکبرجوجه رب انار به همراه گردوی پودر شده و کمی آب نارنج رو باهم مخلوط کنید.
و در کنار برنج زعفرونی و سس رب انار و پیاز و جعفری نوش جان کنید…..
*حتما از مرغ تازه استفاده کنید.
*مرغ باید کوچک و وزنش ۱ کیلو تا ۱۲۰۰ باشه .( جوجه)
*حتما با پوست باشه مرغتون و پوستش رو جدا نکنید.
*قسمت انتهای مرغ رو جدا کنید.
*برای اینکه مرغ ظاهرش حفظ بشه من اول تو روغن کم سرخ کردم.
*زمان استراحت اولیه کمتر از ۱۲ ساعت نباشه.
*شعله گاز رو زیاد نکنید چون زود میسوزه.
کارستان