طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر +مواد لازم

0

کیک فنجانی بدون فر 

 

مواد لازم کیک فنجانی بدون فر:

آرد : ۸ قاشق غذا خوری

روغن مایع : ۶ قاشق غذا خوری

تخم مرغ : ۲ عدد

شیر : ۱۰ قاشق غذا خوری

شکر : ۷ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایی خوری

وانیل : ۱/۲ قاشق چایی خوری

پودر کاکائو :۲ قاشق غذا خوری

آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش پخت کیک فنجونی ترفندهای آشپزی طرز تهیه کیک بدون فر طرز تهیه کیک تک نفره طرز تهیه کیک خونگی طرز تهیه کیک فنجونی فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی

طرز تهیه :

قبل از شروع کار فنجانها هارا انتخاب کنید و حتما دقت کنید و حتما دقت کنید که نسبت به گرما حساس نباشن که موقع پخت بشکنن .

یکی از فنجانها را داخل قابلمه بذارین و به اندازه نصف قد فنجان داخل قابلمه آب بریزید و بذارین تا جوش بیاد.

شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بذارین تا به دمای محیط برسه .

آرد , بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید .توصیه میکنم برای داشتن یه کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه ی کیک ها انجام بدین.شکر رو به مواد خشکتون اضافه کنید .

تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و با چنگال کاملا مخلوط کنید . اگر مرتب هم بزنید کاملا مواد باهم مخلوط و یه دست میشن.

در این  مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه.

اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه ۲ قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین.

بعد از جوش اومدن آب ,حرارت را کم کرده, داخل فنجان هارا با روغن چرب کنید و به اندازه ی نصف فنجان رو مایه ی کیک بریزین و بذارین داخل قابلمه.

حرارت رو کم کم کنید و روی در قابلمه هم دمکنی بذارین تا بخار آب داخل فنجون ها جمع نشه.

برای پخت این کیک ۲۰ دقیقه زمان لازمه که باید در قابلمه بسته باشه و روی آن حتما دمکنی باشه و اصلا در رو برندارین چون پف کیک ها می خوابه و بعد از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید ۱۰ دقیقه با در بسته بهش استراحت بدین . حالا کیک شما آمادست.

برای زیبایی بیشتر می تونید داخل فنجانها از کاغذ روغنی استفاده کنید .

 

*من مواد و چند برابر کردم ولی این مقدار ذکر شده برای ۵ تا فنجان کاپ کیک کافی است .

*در انتها می تونید روی کیک رو با خامه و شکلات و میوه تزئین کنید.

 

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.