طرز تهیه شله زرد خوشمزه
در این مقاله طرز تهیه شله زرد خوشمزه را به شما شرح میدیهیم.
مواد لازم شله زرد :
خرده برنج ( برنج نیم دانه ): ۲ پیمانه پلوپز
آب : ۱۶ پیمانه پلو پز
شکر : ۴ پیمانه پلوپز
گلاب : نصف استکان
خلال بادام : ۱ استکان
کره : ۵۰ گرم
هل ساییده شده : نصف ق چ
هل سالم ( فشار بدید تا بشکنه ) : ۳ الی ۴ عدد
زعفرون دم شده : هرچه بیشتر خوش رنگتر
دارچین و گل محمدی و پسته و بادام : برای تزئین
طرز تهیه :
ابتدا خرده برنج را ۶-۵ ساعت خیس کنید تا زودتر باز بشه و شکفته بشه.
سپس خرده برنج و آب را روی شعله قرار میدیم تا به جوش بیاد ؛ اگه کف کرد کف روشو بگیرید و شعله را ملایم کنید تا برنج خوب بپزه و باز بشه (حتما از برنج ایرانی استفاده کنید .)
هل ساییده و هل سالم رو با ۴-۳ قاشق آب مخلوط کنید و کنار بگذارید .
زعفران غلیظ دم کنید ,خلال بادام را هم در گلاب خیس کنید .وقتی برنج کاملا پخته شده شکر را بهش اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا آب بشه ,
شکر که آب شد ,زعفران غلیظ دم شده رو اضافه کنید ,سپس خلال بادام در گلاب خیس خورده رو بریزید داخلش ,هل را از صافی رد کنید و بهش اضافه کنید .
در آخر کره را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه خاموش کنید .
برای مدت یک ساعت روی قابلمه دمکنی قرار بدید تا بخار شله زرد رو جمع کنه.
سپس با مواد دلخواهتون تزئین کنید و نوش جان کنید…..
کارستان