طرز تهیه شله زرد خوشمزه

0

در این مقاله طرز تهیه شله زرد خوشمزه را به شما شرح میدیهیم.

 

مواد لازم شله زرد :

خرده برنج ( برنج نیم دانه ): ۲ پیمانه پلوپز

آب : ۱۶ پیمانه پلو پز

شکر : ۴ پیمانه پلوپز

گلاب : نصف استکان

خلال بادام : ۱ استکان

کره : ۵۰ گرم

هل ساییده شده : نصف ق چ

هل سالم ( فشار بدید تا بشکنه ) : ۳ الی ۴ عدد

زعفرون دم شده : هرچه بیشتر خوش رنگتر

دارچین و گل محمدی و پسته و بادام : برای تزئین

آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش آشپزی آموزش پخت شله زرد طرز تهیه پیش غذا طرز تهیه شله زرد طرز تهیه شله زرد خوشمزه فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی

طرز تهیه :

ابتدا خرده برنج را ۶-۵ ساعت خیس کنید تا زودتر باز بشه و شکفته بشه.

سپس خرده برنج و آب را روی شعله قرار میدیم تا به جوش بیاد ؛ اگه کف کرد کف روشو بگیرید و شعله را ملایم کنید تا برنج خوب بپزه و باز بشه (حتما از برنج ایرانی استفاده کنید .)

هل ساییده و هل سالم رو با ۴-۳ قاشق آب مخلوط کنید و کنار بگذارید .

زعفران غلیظ دم کنید ,خلال بادام را هم در گلاب خیس کنید .وقتی برنج کاملا پخته شده شکر را بهش اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا آب بشه ,

شکر که آب شد ,زعفران غلیظ  دم شده رو اضافه کنید ,سپس خلال بادام در گلاب خیس خورده رو بریزید داخلش ,هل را از صافی رد کنید و بهش اضافه کنید .

در آخر کره را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه خاموش کنید .

برای مدت یک ساعت روی قابلمه دمکنی قرار بدید تا بخار شله زرد رو جمع کنه.

سپس با مواد دلخواهتون تزئین کنید و نوش جان کنید…..

 

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.