طرز تهیه باسلوق با شیره انگور

0

چگونه یک باسلوق خوشمزه با شیره انگور درست کنیم؟

 

مواد لازم باسلوق با شیره انگور  :

نشاسته ( ترجیحا خونگی باشه ) : ۱ لیوان

آب : ۳ لیوان

شیره انگور : ۲ لیوان

گلاب : ۲ ق غ ( از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک می تونید استفاده کنید )

شکر : نصف لیوان ( در صورت تمایل )

گردو : نصف لیوان ( اگه خواستین می تونید کم و زیادش کنید )

آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش آشپزی آموزش پخت باسلوق خونگی آموزشگاه آشپزی طرز تهیه باسلوق طرز تهیه باسلوق با شیره انگور فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی

طرز تهیه :

همه مواد و می ریزیم توی قابلمه مناسب و نچسب و هم می زنیم تا خوب باهم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه.

در این مرحله شعله گاز را کم می کنیم هم می زنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفت تر از فرنی بعد توی ظرف و یا قالب مورد نظر ریخته و با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزئین کنید ……نوش جان

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.