طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه (مرحله به مرحله)

0

در  این گزارش طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم خورشت کرفس:

گوشت خورشتی :۶۰۰-۵۰۰ گرم

پیاز ریز خرد شده : ۱/۲ پیمانه

کرفس : ۱ کیلو

نعناع : ۱۰۰ گرم

جعفری پاک شده : ۲۰۰ گرم

برگ کرفس : به میزان لازم

آبغوره یا آب لیمو : به میزان لازم

نمک / فلفل/ زردچوبه / ادویه : به مقدار لازم

آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش آشپزی آموزش آشپزی جدید ترفندهای آشپزی طرز تهیه انواع خورشت طرز تهیه خورشت خوشمزه طرز تهیه خورشت کرفس فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی طرز تهیه خورشت با گوشت

طرز تهیه :

پیاز را با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی بشه . گوشت را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت برگرده حالا زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت بدید .

سه لیتر آب برابر با ۱۲ پیمانه آب گرم اضافه و پس از جوش آمدن حرارت را ملایم کنید .

کرفس را پاک کنید و خرد کنید . نعناع ,جعفری و برگ های کرفس رو باهم ریز خرد کنید .

حالا ساقه های کرفس و سبزی های  خرد شده رو باهم تفت بدید تو روغن .

وقتی گوشتتون نیم پز شد کرفس رو اضافه کنید بهش و بزارید تا بپزه و خورشتتون جابیفته …..

اواخر پخت بهش آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید …نوش جان

 

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.