طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه (مرحله به مرحله)
در این گزارش طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم خورشت کرفس:
گوشت خورشتی :۶۰۰-۵۰۰ گرم
پیاز ریز خرد شده : ۱/۲ پیمانه
کرفس : ۱ کیلو
نعناع : ۱۰۰ گرم
جعفری پاک شده : ۲۰۰ گرم
برگ کرفس : به میزان لازم
آبغوره یا آب لیمو : به میزان لازم
نمک / فلفل/ زردچوبه / ادویه : به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز را با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی بشه . گوشت را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت برگرده حالا زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت بدید .
سه لیتر آب برابر با ۱۲ پیمانه آب گرم اضافه و پس از جوش آمدن حرارت را ملایم کنید .
کرفس را پاک کنید و خرد کنید . نعناع ,جعفری و برگ های کرفس رو باهم ریز خرد کنید .
حالا ساقه های کرفس و سبزی های خرد شده رو باهم تفت بدید تو روغن .
وقتی گوشتتون نیم پز شد کرفس رو اضافه کنید بهش و بزارید تا بپزه و خورشتتون جابیفته …..
اواخر پخت بهش آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید …نوش جان
کارستان