طرز تهیه پودینگ خوشمزه +مرحله به مرحله
در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پودینگ زعفرانی را به شما آموزش دهیم :
مواد لازم :
شیر سرد : ۲ لیوان
نشاسته ذرت ( نشاسته گل هم می تونید استفاده کنید ولی نشاسته ذرت بهتره ) ۲ ق غ پر ( برای هر لیوان شیر ۱ ق غ نشاسته )
شکر ۴ ق غ پر ( برای هر لیوان شیر ۲ ق غ سر پر ,البته شیرینی دسر بستگی به ذائقه خودتون داره و می تونید شکر را کم یا زیاد کنید )
زرده تخم مرغ : ۲ عدد( برای هر لیوان شیر یک زرده ,البته میشه زرده را کم یا حذف کرد . )
وانیل : کمی ( زیاد نریزید طعم دسر به تلخی بزنه , به اندازه نوک چاقو کافیه )
گلاب : ۲ ق غ
زعفران دم کرده : به مقدار لازم
خامه صبحانه ۲ ق غ پر ( از خامه قنادی هم میشه استفاده کرد فقط حواستون به شیرینی دسر باشه و شکر را کمتر کنید .)
بیسکوئیت پتی بور و موز به دلخواه ( برای مابین دسر )
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ ,وانیل و شکر را با همزن برقی یا دستی بزنید تا حدی که کرم رنگ شود ,
شیر سرد را با نشاسته خوب حل کنید سپس به زرده اضافه و یکدست کنید , ظرف را روی حرارت کم گاز بگذارید ,
حرارت کم باشد مدااااام هم بزنید تا شیر داغ شود در این مرحله خامه رقیق شده ( اگر خامه سفت هست خامه را با شیر مخلوط و یکدست کنید تا روان بشه )
را اضافه کنید و هم بزنید تا پودینگ کم کم غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد ( حرارت کم باشد و با حوصله و مرتب هم بزنید تا هم شیر گوله نشه و هم طعم خامی نشاسته گرفته بشه و زرده پخته )
در نهایت گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید و پس از کمی غلظت گرفتن دسر , شعله را خاموش کنید
و درون لیوان های سرو بریزید و بعد از سرد شدن میل کنید
( غلظت دسر در حد فرنی مناسبه , می تونید غلظت دسر را به دلخواه بیشتر کنید ولی پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد.)
بین دسر می توان برای خوشمزه تر شدن از بیسکوئیت و موز خرد شده استفاده کنید ….
پودینگ را به صورت ساده و شکلاتی نیز می توان تهیه کرد ….
کارستان