طرز تهیه پودینگ خوشمزه +مرحله به مرحله

0

در این مقاله  قصد داریم طرز تهیه پودینگ زعفرانی را به شما آموزش دهیم :

 

حذف شرط: طرز تهیه پودینگ طرز تهیه پودینگحذف شرط: طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانیحذف شرط: طرز تهیه دنت آرمیا طرز تهیه دنت آرمیاحذف شرط: طرز تهیه دنت خونگی طرز تهیه دنت خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسر های خونگی طرز تهیه دسر های خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسرهای خاص طرز تهیه دسرهای خاصحذف شرط: طرز تهیه دسر زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

 

مواد لازم :

شیر سرد : ۲ لیوان

نشاسته ذرت ( نشاسته گل هم می تونید استفاده کنید ولی نشاسته ذرت بهتره ) ۲ ق غ پر ( برای هر لیوان شیر ۱ ق غ نشاسته )

شکر ۴ ق غ پر ( برای هر لیوان شیر ۲ ق غ سر پر ,البته شیرینی دسر بستگی به ذائقه خودتون داره و می تونید شکر را کم یا زیاد کنید )

زرده تخم مرغ : ۲ عدد( برای هر لیوان شیر یک زرده ,البته میشه زرده را کم یا حذف کرد . )

وانیل : کمی ( زیاد نریزید طعم دسر به تلخی بزنه , به اندازه نوک چاقو کافیه )

گلاب : ۲ ق غ

زعفران دم کرده : به مقدار لازم

خامه صبحانه ۲ ق غ پر ( از خامه قنادی هم میشه استفاده کرد فقط حواستون به شیرینی دسر باشه و شکر را کمتر کنید .)

بیسکوئیت پتی بور و موز به دلخواه ( برای مابین دسر )

حذف شرط: طرز تهیه پودینگ طرز تهیه پودینگحذف شرط: طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانیحذف شرط: طرز تهیه دنت آرمیا طرز تهیه دنت آرمیاحذف شرط: طرز تهیه دنت خونگی طرز تهیه دنت خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسر های خونگی طرز تهیه دسر های خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسرهای خاص طرز تهیه دسرهای خاصحذف شرط: طرز تهیه دسر زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

 

 

طرز تهیه :

زرده تخم مرغ ,وانیل و شکر را با همزن برقی یا دستی بزنید تا حدی که کرم رنگ شود ,

حذف شرط: طرز تهیه پودینگ طرز تهیه پودینگحذف شرط: طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانیحذف شرط: طرز تهیه دنت آرمیا طرز تهیه دنت آرمیاحذف شرط: طرز تهیه دنت خونگی طرز تهیه دنت خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسر های خونگی طرز تهیه دسر های خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسرهای خاص طرز تهیه دسرهای خاصحذف شرط: طرز تهیه دسر زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

شیر سرد را با نشاسته خوب حل کنید سپس به زرده اضافه و یکدست کنید , ظرف را روی حرارت کم گاز بگذارید ,

حذف شرط: طرز تهیه پودینگ طرز تهیه پودینگحذف شرط: طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانیحذف شرط: طرز تهیه دنت آرمیا طرز تهیه دنت آرمیاحذف شرط: طرز تهیه دنت خونگی طرز تهیه دنت خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسر های خونگی طرز تهیه دسر های خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسرهای خاص طرز تهیه دسرهای خاصحذف شرط: طرز تهیه دسر زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

حرارت کم باشد مدااااام هم بزنید تا شیر داغ شود در این مرحله خامه رقیق شده ( اگر خامه سفت هست خامه را با شیر مخلوط و یکدست کنید تا روان بشه )

حذف شرط: طرز تهیه پودینگ طرز تهیه پودینگحذف شرط: طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانیحذف شرط: طرز تهیه دنت آرمیا طرز تهیه دنت آرمیاحذف شرط: طرز تهیه دنت خونگی طرز تهیه دنت خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسر های خونگی طرز تهیه دسر های خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسرهای خاص طرز تهیه دسرهای خاصحذف شرط: طرز تهیه دسر زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

را اضافه کنید و هم بزنید تا پودینگ کم کم غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد ( حرارت کم باشد و با حوصله و مرتب هم بزنید تا هم شیر گوله نشه و هم طعم خامی نشاسته گرفته بشه و زرده پخته )

 

در نهایت گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید و پس از کمی غلظت گرفتن دسر , شعله را خاموش کنید

حذف شرط: طرز تهیه پودینگ طرز تهیه پودینگحذف شرط: طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانیحذف شرط: طرز تهیه دنت آرمیا طرز تهیه دنت آرمیاحذف شرط: طرز تهیه دنت خونگی طرز تهیه دنت خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسر های خونگی طرز تهیه دسر های خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسرهای خاص طرز تهیه دسرهای خاصحذف شرط: طرز تهیه دسر زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

و درون لیوان های سرو بریزید و بعد از سرد شدن میل کنید

( غلظت دسر در حد فرنی مناسبه , می تونید غلظت دسر را به دلخواه بیشتر کنید ولی پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد.)

حذف شرط: طرز تهیه پودینگ طرز تهیه پودینگحذف شرط: طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانیحذف شرط: طرز تهیه دنت آرمیا طرز تهیه دنت آرمیاحذف شرط: طرز تهیه دنت خونگی طرز تهیه دنت خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسر های خونگی طرز تهیه دسر های خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسرهای خاص طرز تهیه دسرهای خاصحذف شرط: طرز تهیه دسر زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزیحذف شرط: طرز تهیه پودینگ طرز تهیه پودینگحذف شرط: طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانیحذف شرط: طرز تهیه دنت آرمیا طرز تهیه دنت آرمیاحذف شرط: طرز تهیه دنت خونگی طرز تهیه دنت خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسر های خونگی طرز تهیه دسر های خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسرهای خاص طرز تهیه دسرهای خاصحذف شرط: طرز تهیه دسر زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

بین دسر می توان برای خوشمزه تر شدن از بیسکوئیت و موز خرد شده استفاده کنید ….

حذف شرط: طرز تهیه پودینگ طرز تهیه پودینگحذف شرط: طرز تهیه پودینگ زعفرانی طرز تهیه پودینگ زعفرانیحذف شرط: طرز تهیه دنت آرمیا طرز تهیه دنت آرمیاحذف شرط: طرز تهیه دنت خونگی طرز تهیه دنت خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسر های خونگی طرز تهیه دسر های خونگیحذف شرط: طرز تهیه دسرهای خاص طرز تهیه دسرهای خاصحذف شرط: طرز تهیه دسر زعفرانی طرز تهیه دسر زعفرانیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

پودینگ  را به صورت ساده و شکلاتی نیز می توان تهیه کرد ….

 

 

 

 

کارستان

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.