طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه

0

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه رولت بادمجان را به شما آموزش دهیم ….

 

مواد لازم :

بادمجان : ۴-۳ عدد باریک

پیاز : ۲ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

نخود فرنگی : ۳-۲ ق غ

رب : به مقدار لازم

ادویه و زرد چوبه و فلفل و نمک : به مقدار لازم

آبغوره : ۱ ق غ

فلفل دلمه : ۱ عدد

حذف شرط: طرز تهیه رولت بادمجان طرز تهیه رولت بادمجانحذف شرط: آموزش پخت رولت بادمجان آموزش پخت رولت بادمجانحذف شرط: غذایی خوشمزه با بادمجان غذایی خوشمزه با بادمجانحذف شرط: غذا با بادمجان و گوشت غذا با بادمجان و گوشتحذف شرط: طرز تهیه خورشت خوشمزه طرز تهیه خورشت خوشمزهحذف شرط: طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزهحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزیحذف شرط: ترفندهای آشپزی ترفندهای آشپزی

طرز تهیه :

۱ عدد پیاز را رنده کرده به همراه ادویه ,زرد چوبه , فلفل , نمک به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و ورز می دهیم و در ظرف را با سلفون می بندیم و به مدت ۱ ساعت یا کمتر در یخچال استراحت می دهیم .

بادمجان هارا با پوست شسته و به صورت طولی و به صورت برش های نازک می بریم و چند دقیقه ای در آب نمک می خوابونیم …..

بعد از حدود نیم ساعت بادمجان هارا آبکش کرده و رو پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا خوب آبش گرفته بشه ….

بادمجان هارا در روغن زیاد سرخ کرده و میذاریم خوب سرد شه….

به اندازه یک گردو  از گوشت چرخکرده را برداشته و در یک سر بادمجان گذاشته و به ارامی رول می کنیم ….( می تونید گوشت چرخ کرده را گوله کرده و سرخ کنید ,که خیلی خوشمزه تر میشه…)

حذف شرط: طرز تهیه رولت بادمجان طرز تهیه رولت بادمجانحذف شرط: آموزش پخت رولت بادمجان آموزش پخت رولت بادمجانحذف شرط: غذایی خوشمزه با بادمجان غذایی خوشمزه با بادمجانحذف شرط: غذا با بادمجان و گوشت غذا با بادمجان و گوشتحذف شرط: طرز تهیه خورشت خوشمزه طرز تهیه خورشت خوشمزهحذف شرط: طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزهحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزیحذف شرط: ترفندهای آشپزی ترفندهای آشپزی

حالا در یک ماهیتابه ۱ عدد پیاز خرد شده را سرخ می کنیم و ادویه و فلفل و زرد چوبه و نمک را اضافه می کنم و بعد رب را اضافه کرده و تفت می دهیم ….

فلفل دلمه خرد شده و نخود فرنگی و آبغوره را اضافه می کنیم و به اندازه ۲ لیوان ( طوری که رول های بادمجونمون در آب غرق نشن) آب جوش اضافه می کنیم ….

رول ها را به آرامی در سس قرار داده و با حرارت خیلی کم می ذاریم بپزه …

این غذا با برنج سفید خیلی بی نظیره…

حذف شرط: طرز تهیه رولت بادمجان طرز تهیه رولت بادمجانحذف شرط: آموزش پخت رولت بادمجان آموزش پخت رولت بادمجانحذف شرط: غذایی خوشمزه با بادمجان غذایی خوشمزه با بادمجانحذف شرط: غذا با بادمجان و گوشت غذا با بادمجان و گوشتحذف شرط: طرز تهیه خورشت خوشمزه طرز تهیه خورشت خوشمزهحذف شرط: طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزهحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزیحذف شرط: ترفندهای آشپزی ترفندهای آشپزی

*هرچقدر بادمجان ها نازک تر باشه رول کردن راحتر و تمیزتر در میاد ….

*من گوشت چرخکرده اضافه رو به صورت گوله سرخ کردم و به سسم اضافه کردم …..

 

کارستان

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.