طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی

0

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی را آموزش دهیم :

 

مواد لازم :

گوشت گوساله : ۳۰۰ گرم

زرشک سیاه : ۱/۲ لیوان

پیاز : ۱ عدد

رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ

زعفران دم کرده : نصف فنجان

خلال بادام درختی : ۲۰۰ گرم

چوب دارچین : یک تکه کوچک

نمک و زرد چوبه : به مقدار لازم

حذف شرط: طرز تهیه خورشت خلال طرز تهیه خورشت خلالحذف شرط: آموزش پخت خورشت خلال آموزش پخت خورشت خلالحذف شرط: طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهیحذف شرط: طرز تهیه انواع خورشت طرز تهیه انواع خورشتحذف شرط: طرز تهیه خورشت خوشمزه طرز تهیه خورشت خوشمزهحذف شرط: طرز تهیه غذای کرمانشاهی طرز تهیه غذای کرمانشاهیحذف شرط: آشپزی بدون فر آشپزی بدون فرحذف شرط: آشپزی خانگی آشپزی خانگیحذف شرط: آشپزی ساده سریع آشپزی ساده سریعحذف شرط: آموزشگاه آشپزی آموزشگاه آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی آموزش آشپزیحذف شرط: آموزش آشپزی جدید آموزش آشپزی جدیدحذف شرط: ترفندهای آشپزی ترفندهای آشپزیحذف شرط: مجله آشپزی مجله آشپزیحذف شرط: کتاب آشپزی کتاب آشپزیحذف شرط: فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزیحذف شرط: نکات آشپزی جدید نکات آشپزی جدید

طرز تهیه : 

پیاز را خورد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود , سپس گوشت خورد شده را اضافه کنید , تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه …

پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید , چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزه …

خلال بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نر شود سپس ۵ دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس کنید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد )

وقتی گوشتمون نیم پز شد لیمو عمانی سوراخ شده و خلال بادام ,زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید , حرارت را بسیار کم کنید تا خورشتمون پخته و جا بیوفتد …

پس از این مدت زرشک سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورشت کاملا جا بیوفته …

پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج سرو کنید ….نوش جان

 

کارستان

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.